Hop til indhold

Jens Olsen

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Om Jens Olsen

  • Fødselsdag 27-05-1977

Personal Information

  • Lokation
    Stenlille
  • Job
    Servicetekniker
  • Køn
    Mand

Jens Olsen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Da Vega er en svær hund at give videre som privat person, har vi lavet en aftale om at hun bliver testet af en adfærds terapeut, og derefter får vi hjælp til at finde et nyt hjem. Så indlægget her kan godt lukkes.
  2. Jeg skal måske lige tilføje, at Vega godt kan være alene hjemme. Dog har der været begrænset det sidste år, da fruen har været på barsel, men før barsel var hun alene hver dag, da vi begge har fuldtidsjob. Hun har altid været i bryggerset, og har aldrig ødelagt noget.
  3. Det gør jo ondt at skrive, men det er klart det bedste for Vega. Vega er en blanding af border collie og dansk svensk gårdhund, og er i dagligdagen en rigtig glad hund. Hun elsker sin familie, er trofast og lydig, og er lynende dygtig og arbejdsom når vi træner, specielt agility er hun rigtig glad for, men de fleste former for træning elsker hun. Vega har selvfølgelig også lidt problemer med i bagagen, hvilket desværre er årsag til at vi skal finde et nyt hjem til hende. Vega er ikke tryg ved børn, og det har resulteret i at hun, et par gange, har knurret af vores datter, så vi tør ikke stole på, om det bliver til mere end det en dag. Vega har også lidt problemer med fremmede hunde og mennesker, men efter megen træning, er det blevet væsentlig bedre, end da hun var hvalp. Vores træner mener at med den rette træning og et hjem uden børn, vil man kunne få endnu bedre resultat, desværre er det logisk nok ikke en mulighed vi har. Vega søger en familie som kan give hende den korrekte stimulans i form af træning mindst en gang om ugen, samt kærlighed og gåture på daglig basis. Husk at Vega ikke bryder sig om børn, så et hjem med store børn, eller hvor børnene er fløjet fra reden, vil være det optimale. Som træning form kan vi anbefale agility, da Vega er en stor mellemhund, og ELSKER at løbe agility. Dog vil en hver form for træning falde i god jord hos Vega. Vega er en 2 år og 2 måneder gammel tæve, er steriliseret, har alle vaccinationer, er rabies vaccineret og har pas.
×
×
  • Tilføj...