Hop til indhold

Foo

Members
 • Antal indlæg

  3
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Foo

 • Rang
  -Inaktiveret-
 1. Foo

  Hvilken race passer?

  Okay, men er der ikke nogen hunde som fx bonder mere, udviser mere interesse og kontakt hos ejer og generelt er mere afhængige af ejer, og andre hunde som er mere selvstændige og som ikke har behov for at være ligeså tætte med ejer? Fordi jeg vil søger en hund, som netop bonder meget intenst med ejer
 2. Foo

  Hvilken race passer?

  Jeg kan godt se hvad du mener. Med "knytter sig meget til ejer" mener jeg naturligvis, at jeg gerne vil have en hund, som elsker mig overalt på jorden, og som elsker at være sammen med mig. Med kontaktsøgende mener jeg en hund, som gerne vil kontakt med mig og søger den. De hænger lidt sammen de to, synes jeg. Men der hvor der kan opstå tvivl er vel ift. andre mennesker. Jeg behøver ikke en hund, som med andre mennesker/fremmede er meget kontaktsøgende. Den skal bare være stensikker med mig Men jeg vil heller ikke have en hund, som ikke kan med andre, eller som er meget sky eller aggressiv. Jeg vil sige lidt nysgerrig overfor andre mennesker er fint nok. Den må i og for sig også gerne være glad for andre mennesker, men den skal bare være mest glad for mig Og tak for velkomsten!
 3. Foo

  Hvilken race passer?

  Jeg leder efter en hunderace, som passer nogenlunde på følgende kriterier: - Rolig - Knytter sig meget til ejer - Venlig - Medium motionsbehov - Mellemstor til stor (20-30 kg eller deromkring) - Kontaktsøgende - Kærlig - Hengiven - Glad for at lege - Lærenem Hvilken hunderace tænker I umiddelbart på, når I læser overstående?
×
×
 • Tilføj...