Hop til indhold

mocca82

Members
  • Antal indlæg

    26
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

mocca82's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Community omdømme

  1. Jeg har haft en træner ude fra danmarkcivilehundefører forening. Jeg har også kontakt med en der, som vil komme med nogle andre øvelser.
  2. Hej Allesammen. En lille opdatering som lovet. Jeg har nu trænet med hende i lidt over en måned ( Jeg giver hende godbidder når andre hunde passerer forbi ) Det virker hvis jeg spotter de andre hunde og indleder træningen, inden hun kommer i høj arousal. Dog syntes jeg ikke at mærke nogle længere virkende mere permanent forskel. Hun kan stadig virker fixeret og klar på aggresion selv hvis vi møder små tæve- hundehvalpe. Det virkelig op af bakke- og jeg tror os jeg ser mig selv blive enormt stresset af denne langvarende problematik, som syntes aldrig at ende! Jeg ved bare jeg simpelthen ikke kan få mig til at aflive hende... Men føler mig stadig fanget..
  3. ja så kom hun i løbetid og hyler når jeg er væk , selvom hun sagtens kan være alene hjemme normalt.. op af bakke .. ! Jeg mødes med en træner kommende uge det blir spænnende. Der skal virklig os ske noget, jeg kan ikke trives sådan her mere.
  4. Wow Tak Labfan, det jo fantastisk at det kun er kørsel og ikke flere tusinde kroner man skal betale .. Dem kontakter jeg. Og vil meget gerne opdatere jer som det går fremad ( forhåbentligt ! Tak tak million gange tak <3
  5. det vil jeg gøre Tak for feedback og råd og tanker . Det jo noget af en klemme at stå i når først man har hunden om hjertet.. på den anden side er det ens liv der bare tikker og tiden går- det ses forhåbentlig tilbage på som en ordentlig lærestreg og ikke spild af tid.. jeg finder en adfærdsbehandler . Tak !
  6. tror os det det eneste jeg kan gøre. j føler jeg helt alene om ansvaret og ved om j ved at få stress af det.. kender du en god en - som ik koster en bondegård ?
  7. Det ik mulig for mig at aflive hende. jeg føler ikke jeg har ret til at tage hendes liv, og vil heller ikke kunne leve med det . Som sådan har hun ikke gjort nogen noget ift at være en fare eller trussel. Blueberry jeg forstår dig hundred procent, det vil jeg også håbe på . Indimellem finder jeg også gejsten og ser hvor hurtigt hun lærer ! - Bare nogen gange blir det bare ulideligt og virklig hårdt. Lige nu øver jeg snor og giver hende så meget mental stimulering jeg har tid til- jeg ved ikke hvad jeg ellers skal gøre. Så håber jeg på at hun bliver bedre at gå tur med og derefter finde nogen at dele ansvaret med. Jeg tror ik der er andre muligheder .. Tusind tak fordi i svarer tilbage- det betyder ufatteligt meget for mig at få delt der her med nogen andre !
  8. ps før i tiden kunne hun heller ikke være alene hjemme, det klarer hun godt nu - så der er sket noget .. : )
  9. Jeg har gået en meget tumult tid igennem, og hun var ikke sådan i starten og henimod de 2 år, det kom senere hen. Jeg havde forestillet mig at finde nogen der havde mere tid til hende end jeg har, derfor har jeg prøvet at finde nogen andre i så lang tid. det der taler for det, er at jeg ikke kan se hvilke andre muligheder jeg har , end at træne med hende håbe på hun kan få den aggressive adfærd ud, også have lettere ved at dele ansvaret med nogen. pt kan jeg ikke forestille mig at blive ved med det her alene, så må det blive omplacering hvor jeg kan have hende i weekender og ferier - lyder det helt urealistisk ?
  10. Jeg har prøvet at omplacere hende en masse gange. Nogengange for at skabe et forhold hvor jeg kan få aflastning med pasningen og andre gange for at de kunne overtage hende. Men har altid informeret dem om hvordan hendes adfærd er og som i siger har de aldrig kunne forstå det før efter noget tid, og så kom hun tilbage igen . Jeg bliver altid glad for at ha hende tilbage igen jeg elsker hende virklig højt ! det der ingen tvivl om, og hun får masser af kærlighed. Jeg prøver oven i mine eksamer og studier at træne hende. træner snor og undgår frontalt at støde ind i andre hunde ved at vige udenomj og følge efter dem bagfra . hun arbejder for godbidder hjemme ved øvelser som at gå bagom mig. sidde og ligge . Så jeg gør hvad jeg kan . Er det utopisk at tænke at jeg kan træne hende i månederne op til sommer og derefter finde nogen at dele hundeansvaret med ? Tak for tilbagemeldinger <3
  11. Ja det rigtigt, det derfor hun altid er kommet tilbage, og hendes adfærd blevet til det dårligere. Jeg er igang med træningen og hun tager godt imod det. Det tar tid det her, og det os godt for mig, men jeg blir stadig ked af det, da jeg har alt for lidt hjælp til hende( ikke mange i min familie kan hjælpe og mine forældre er ældre og her føler jeg det bliver uansvaligt ift hvis de falder ) Jeg bliver ked af det når jeg tænker på endnu en sommer der skal gå med organisering af pasning svært at ligge sommerferie planer osv. Det her er noget af det sværeste jeg har prøvet- og indimellem føler jeg begejstring , men det bliver hurtigt erstattet med følelsen af tristhed over alt det jeg ikke kan .. jeg kan mærke at energien er virklig tung somom det bare ikke er rigtig. enten skal jeg flytte ud på landet hvor jeg bare kan åbne døren og hun ikke hænger fast i snor indtil mig hele tiden.. ved det faktisk ik , hvad jeg gør .. jeg kan ikke aflive hende, det fuldstændig udelukket.
  12. hun fik hendes rabies vaccination i 2011 og gælder kun til 2014 - SÅ kan vi risikere at blive afvist ..
  13. Hej ! Er der nogen der har prøvet at tage til Bornholm med jeres hund ? Jeg har et pas til min hund, men jeg er ikke sikker på hun har alle de nødvendige vaccinationer, der skal til. Kan vi blive afvist ved grænsen til Sverige ?
  14. Det stadig svært, da jeg har været helt udkørt og følt det blokerede mit liv, mere end det gavnede. Derudover en helt vild svært situation at stå i, når aflivning og hundeinternat er udelukket . Hvad gør man så ... Jeg vil kigge jeres link til træning ud og fortsætte arbejdet. Jeg kan dog stadig ikke se hvordan jeg skal kunne det her i flere år endnu, men som i sir, håber jeg at adfærden vil føre os nye veje, som jeg kan få modet tilbage af. Jeres kommentarer er virklig værdsat !!! Tak fordi i har fulgt med ! det betyder virklig meget <3
  15. Hej Ninja mor ! Hvor er du skarp ! Tak det ligesådan noget jeg ledte efter ! Jeg har de sidste dage , trænet med hende, og forsøgt at være så konsekvent, som overhovedt muligt. Jeg har altid kørt hende træt med fysisk aktivitet , men efter ( præcis som du skriver ) mental aktivering, konstant irettesættelse osv, har hun været ligeså træt som en lang løbetur! Det så logisk, men jeg har bare ikke set det så klart før nu. og jeg tror på det vil ændre hendes adfærd! Der ingen udvej for mig at prøve alt det af, du har skrevet, så tusind tak for råd, dem indendørs, glæder jeg mig til at prøve! Jeg ved stadig ikke om jeg kan finde motivation til at beholde hende de næste mange år, men et skridt af gangen tænker jeg. Og når adfærden er irettesat. er det vel meget mere ansvarligt ift en omplacering tænker jeg. Men jeg må se hvordan jeg trives ved situationen. det stadig svært, men langt lysere, med de mange gode råd ! Tak <3
×
×
  • Tilføj...