Hop til indhold

Malinovsky

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Malinovsky

  1. Mit problem er at min datter er hjemme og ikke må høre noget. Vi har været "tæt på" nogle gange, hvor det ikke er blevet til noget alligevel, og hun bliver så ked og skuffet. Men vi kan sms? 30889840
  2. Var lige inde og læse lidt om racen. Det er jo en vidunderlig hund. Virker så utrolig blid. Hvordan ser Nico ud? Hvor i landet bor I? Hvad har I tænkt, at han skal koste? Masser af spørgsmål
  3. Hvilken slags familie vil han passe ind i? Kender ikke racen så godt. Ville min 11-årige datter kunne gå tur med ham alene?
  4. Miacanna har du en hund, der mangler et nyt hjem?
  5. Hej. Nej ikke endnu. Vi leder stadig
  6. Hej Anne. Tak, men vi leder efter en lidt yngre hund, som kan "vokse op" sammen med vores datter. Håber I finder den helt rigtige familie til jeres Terry.
  7. Hej. Har I fundet et hjem til jeres skønne hund? Og hvor i landet bor I?
  8. Vi er en familie med to voksne og en hundeglad pige på 11 år, som søger en sød, rolig og renlig tæve på 3-5 år - medium race som f.eks. dansk svensk gårdhund, som vi kan give en masse kærlighed. Vi bor i lejlighed, men er omgivet at marker, skov og strand til lange gåture. Mor er hjemmegående, så hunden kommer meget sjældent til at være alene. Har din hund brug for et nyt sted at bo, kan vi tilbyde et roligt og kærligt hjem, hvor den vil få masser af opmærksomhed og omsorg, lange gåture og lov til at putte i sofaen Vi har desv. ikke råd til at betale en masse for den, men det vi mangler i penge, har vi i kærlighed.
×
×
  • Tilføj...