Hop til indhold

Maria Vestergaard Hansen

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Kvinde

Maria Vestergaard Hansen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Vi har købt ham hos en kennel (stueopdræt) der er godkendt af dansk kennelklub. Han har stamtavle og hans forældre er undersøgt for racesygdomme mv. Det ser ud til at ekstra aktivitet i løbet af dagen og om aftenen, kører ham træt nok til at sove natten igennem
  2. UPDATE: Vi gik 3 lange ture i går - i modsætning til 2) - og trænede af mange omgange, lavede nosework og spillede spil. Vi har intet hørt i nat, han sov i kurven da jeg stod op kl. 6:30 og han stod først selv op her kl. 7:30 :D - Ville virkelig ønske at jeg havde skrevet her noget før! Tusind tak for hjælpen :klap:
  3. Tak for svar. Jeg giver dig ret i dine argumenter, og jeg har bestemt tænkt mig at aktivere ham grundigt om aftenen fremadrettet.
  4. Tak for dit svar og gode råd. Vi må straks igang med hjernegymnastikken
  5. Nej, det virker ikke for ham. Vi står ikke op før vækkeuret ringer. Det skal lige siges, at jeg ikke vågner af ham om natten (sover som en sten) så det er kun kæresten der ligger vågen. Og det er kun mig der står op tidligt for at gå med ham. Jeg er ikke klar over hvor han er i huset lige inden væggeuret ringer, men han kommer hen og ligger foran døren, når uret har ringet, for så ved han at jeg kommer ud til ham. Det skal også siges, at han ikke laver lyde.. Han går bare rundt - går ud fra han er for frisk og ikke kan sove - men når det er på trægulv så larmer det meget. Tror ikke selv han er klar over at han larmer når han går rundt..
  6. Han havde 1½ uge med dårlig mave. Det startede med at han lagde "flydende brune gaver" i køkkenet om natten. Så fastede vi ham i 24 timer, gav ham skånekost i 48 timer og startede blidt op med tørkost, men natten efter var der igen "flydende brune gaver" i køkkenet da vi vågnede. Så vi startede forfra, og da vi så gik på tørkost fik han zoolac i en lille uge. Han viste ingen tegn på ubehag i løbet af dagen. Han var frisk som han plejer, spiste gladeligt og drak rigeligt. Kun om natten var han urolig, men det kan også være en kombination, for det var ukristelig varmt i den periode. Han har dog efterfølgende en tendens til bløde pøller i ny og næ.
  7. Hej! - beklager for et langt indlæg. Vi har en Cavalier King Charles på 8 måneder. De første 6 måneder har han sovet igennem hele natten. Han sov gerne til 7-8 stykker før han vækker os i weekenderne, men oftest er det os som vækker ham. Da han var 6 måneder, havde han en kort sygdomsperiode, hvor det også var rigtig varmt, hvilket betød at han var urolig om natten, og gik rundt. Efterfølgende har han godt kunne sove roligt, men kun til 4 om morgen. Han går hvileløst rundt og leger også nogle morgner. Vi har ignoreret det, i håb om, at han ville lægge sig til at sove igen, men uden hjælp. Det er blevet så slemt, at vi er nød til at lukke døren til soveværelset (han har altid sovet i stuen), for ellers kan vi ikke sove for hans larm. Det har vi gjort i 3 uger nu, og det er han ikke utilfreds med. I nat har han ikke nøjes med at lege med hans legetøj, men også bidt en klipklap i stykker og maltrakteret en gulvplante. (hvilket han normalt aldrig gør!) Vi har ingen anelse om hvad vi skal stille op. Vi går tur med ham efter aftensmad og han går frivilligt i seng mellem 21 og 23. Jeg står op kl. 6:15 alle hverdage og går en lang tur med ham, hvilket han ELSKER! og det er jeg først startet på omkring samme tidspunkt som han var syg. Kan han være urolig fordi han glæder sig til at komme ud?
×
×
  • Tilføj...