Hop til indhold

Tasja Parize

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Tasja Parize

  1. Vi har nu fundet en rigtig god familie for Django:-)
  2. Django elsker også at lege med andre hunde (kan opføre sig som en hvalp) men med enkelte hanhunde som også vil dominere kan han komme op og slås med. Jeg ved ikke så meget om hvordan det er med kastrerede hanner, men hvis de ikke har denne trang til at dominere er der nok ikke noget problem. Vi kan jo evt. Prøve at mødes og se hvordan de reagerer. Lyder som om i har nogle rigtige gode rammer for et hundeliv:-)
  3. Som udgangspunkt koster han ikke noget, det vigtigste for os er at finde en god familie. Han er ikke vant til træning - udover at løbe efter pinde og bolde- men det er helt sikkert noget han vil kunne lide. Jeg ved dog ikke hvor meget man kan lære når han er allerede er 5 år....men jeg tror at det vil være godt for ham med en ejer og ikke to som i vores tilfælde ( han er ikke en super trænet hund, fordi vi ikke har haft tiden til det og også har sat forskellige grænser) jeg ved dog ikke hvordan han vil reagere på, at leve med en anden hund. Hvis det er en hanhund i har, går det nok ikke). Hvor bor i henne? Vi bor i København. Vh. Tasja
  4. Vores dejlige cocker spaniel, Django på 5 år, søger ny kærlig familie. Selv om vi er meget glade for ham, må vi desværre også erkende, at vi ikke længere kan tilbyde ham, det han har brug for. Django er en meget kærlig og glad hund. Meget nem og god til at omstille sig - han har det meste af sit liv haft to hjem ( har fulgt vores børn) og er også vant til at blive passet af andre. Han kan også sagtens være alene hjemme. Han elsker at løbe frit ( bor i dag i lejlighed i byen)- så det vil være godt for ham med et hjem, hvor der er gode muligheder for at løbe frit og hvor der er mere tid til ham.
×
×
  • Tilføj...