Hop til indhold

Isco

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Personal Information

  • Køn
    Mand

Isco's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Hej vi bor i Højbjerg ved Århus. Hvis du er interesseret er du meget velkommen til at spørge mere og/eller komme og se ham . Mvh Luis
  2. Hej julie vi har prøvet at ringet nogle gange... Har også lagt en besked på din svarer. Du må meget gerne ringe eller skrive, vi vil rigtig gerne i kontakt med jer, og finde ud af om i ville være de rigtige for isco . Tlf 26979833 mvh Luis
  3. Hej julie vi prøvede at ringe igår (mandag) men vi prøver igen. Hvornår på dagen passer det bedst?
  4. Hej julie jeg har først set dit svar nu desværre. Men vi vil meget gerne i kontakt med jer, kan vi ringe til jer imorgen eftermiddag ?
  5. Hej er der nogen der kender andre steder man kan søge nyt hjem til en hund? Vi er ikke på facebook..
  6. Hej i lyder som et rigtigt godt match til isco. Desværre bor vi i Århus, hvilket er lidt langt væk i forhold til at mødes og se hunden og hinanden an osv. Hvordan kunne vi gribe dette an? Bortset fra dette så lyder det som et dejligt miljø for isco, han trænger bestemt til en rolig hverdag og gode gå ture og masser af kærlighed. I er meget velkomne til at stille uddybende spørgsmål, hvis i stadig er interesserede på trods af afstanden.
  7. Hej Julie vi bor i Højbjerg. Hvordan er jeres situation? Er i interesserede i isco og tror i at i har det nødvendige overskud og tålmodighed til at hjælpe ham med hans angst? Det er meget vigtigt at vi finder det helt rigtige hjem til ham. .
  8. Vi søger et nyt og varigt hjem til vores dejlige isco. Han er en blanding af engelsk Bull terrier og doug de bordeaux og han bliver 2 år i december. Vi bliver desværre nødt til at finde et nyt hjem til isco af flere årsager. Vi har for det første ikke den fornødne tid til ham. Han udviklede i ca 5-måneders alderen en ret tydelig angst for fremmede-især mænd og større drenge. Isco kræver en familie/ejer som har masser af tid og tålmodighed til at hjælpe ham med hans problemer. Han er tæt knyttet til os ( vi er en familie med 4 børn fra 5-22 år) og han knytter sig meget til sin ejer. Han har et rigtig dejligt og meget roligt og blidt sind. Han er på ingen måde hverken dominerende eller aggressiv. Problemet er at han er så bange og utryg hver gang børnene har legekammerater med hjemme eller her er gæster i det hele taget. Han trænger virkelig til et mere roligt hjem og en ejer eller en familie som har rigtig meget tid og overskud til ham og til at gå med ham. Han er utroligt loyal og kærlig, han er glad for børn og andre hunde samt katte. Det er desuden meget vigtigt at vi finder et varigt hjem til ham, da han ikke kan tåle at blive kastet rundt med. Han er følsom og tryghedssøgende og han fortjener et blivende trygt hjem hos nogle som kan give ham det gode hundeliv som han fortjener.
×
×
  • Tilføj...