Hop til indhold

Mirnth

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Mirnth

  1. Tak, ja begge forældre har HD status A, så det er virkelig mærkeligt. Den anden hvalp fejler intet, tværtimod er hun super stærk og robust bygget.
  2. Racen er Shetland Sheepdog og har haft flere hunde og hvalpe, så jeg er ret sikker på, at jeg ikke ser spøgelser, for har aldrig oplevet dette før. Som nævnt har vi været til både dyrlæge og kiropraktor, uden egentlig at få noget med hjem. Jeg må forsøge en specialist I ortopædkirurgi som jo også er specialist I knogler og led. @Louise: hun får kun lov at lege med kuldsøskende og familiens hunde, for hun er også nødt til at blive bare en smule socialiseret I forhold til andre hunde. Jeg er helt med på, at det skal foregå I et stille og roligt tempo. Virklund er lidt langt da vi befinder os på Sjælland, men tak for tippet.
  3. Hej Bernhardiner og tak for svar. Øv det lyder ikke så godt. Hvilken form for specialist skal jeg have fat i? Hvalpen viser ikke som sådan tegn eller symptomer i hverdagen. Når hun leger med andre hunde (kun nogle ganske få, for sky er hun også) er det dog altid hende, der ligger nederst, for hun ruller let rundt.
  4. Hej Forum, Jeg er I vilrede ..... Har en lille hvalp på 4 ½ md. Hendes hofter på begge sider "klikker" når man tager fat om hendes bagparti. Kan også se når hun står op, at hofterne er løse (det er lidt svært at forklare), men hun er ikke fast at mærke på. Har selvfølgelig været til dyrlæge, der sagtens kan høre klikket, men siger hunden er for ung, til at få taget røntgen (tænker HD her). Vi har også været til kiropraktor, og hun kunne også sagtens både høre og mærke de løse hofter, og sagde også, at hunden skulle være omkring 1 år før man kunne sige noget. Jeg spurgte om hvad jeg selv kunne gøre I mellemtiden (svømning, løbebånd etc.), men det synes dyrlægen hun var for lille til. Har nogen af Jer haft så lille en hvalp med dette problem og hvilken udgang havde det. Hvad er fremtidsudsigterne. Jeg er simpelthen så ræd for, at min lille pige skal få ondt.
×
×
  • Tilføj...