Hop til indhold

Laila4700

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Laila4700

  1. Tråden er lukket, da der er fundet en ny lille hundeven
  2. Hej. Min moster på 78 år savner selskab af en lille hund i alderen 3-6 år. Gerne en dansk svensk gårdhund eller lignende uden alt for meget pelspleje. Hunden tilbydes megen opmærksomhed og kærlighed - indhegnet sommerhusgrund og flere daglige gåture i dejligt naturområde med skov og strand. Den skal lejlighedsvis kunne være alene hjemme ved lægebesøg eller lignende og den skal kunne enes med andre hunde, som kommer på besøg. Hun bor på Falster. Mvh Laila
  3. Hej. Jeg har næsten lige fået lovning på en anden hund. Hvis det ikke er noget, kontakter jeg dig. Tak for henvendelsen.
  4. Han bliver nok lidt for lille, desværre. Ellers tak for tilbuddet .
  5. Hej Dannie. Min moster har ikke rigtig mod på en hund med så meget pels Håber du finder et godt hjem til den.
  6. Jeg vender tilbage når jeg har snakket med min moster. Godt nytår 🎆
  7. Hej Dannie. Bortset fra pelsen lyder det fint. Hunden er til min moster og der er i hvert fald fred og ro hos hende. Hvor bor prinsessen henne? Måske ku de møde hinanden og se om kemien passer... Hvis du har et billede må du gerne sende det til mig på 60683511.
  8. Pensionist på 76 år tilbyder hjem til en lille hund på 4-5 år. Jeg bor i naturskønt sommerhus område med indhegnet have. Jeg søger en hund, gerne dansk svensk gårdhund eller lignende uden alt for meget pelspleje. Jeg er frisk og rørig og går tur flere gange dagligt - men savner en lille ven at have med. Så hvis nogen mangler et nyt godt hjem til deres hund..... Jeg bor på Falster.
×
×
  • Tilføj...