Hop til indhold

GoldenFreja

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af GoldenFreja

  1. Hun blev parret d 29 jan og i onsdags
  2. Det vidste jeg ikke ..dyrlægen sagde det ikke ,en jeg må hellere spørge så...jeg ved jo ikke endnu om hun er med hvalpe
  3. Ja det var en en erfaren han ...jeg er nemlig forvirret da Freja ikke følger normal løbetid...sidst hun var i løbetid bar i april sidste år.
  4. Jeg har tænkt mig at låne nogle bøger og jeg har nogle erfarne venner der har haft mange hvalpe så jeg har skam hjælp. Det jeg ville vide var hvornår det optimale tidspunkt var. Og hun blev ikke fastholdt unde parring , hun blev bare bange tror jeg..
  5. Hej jeg har jo en tæve i løbetid....hun blødte meget d 23 jan men er nok kommet i løbetid et par dage før.. hun bløder kun lidt nu..jeg havde hende ved hanhund i søndags hvor de parrde sig..hvornår mon der er størst chance for hvalpe..det er første gang for,hende og hun klagede sig godt nok ved parringen ..jeg støttede hendes hoved ellers var hun rendt afsted ..nu er jeg bange for hun ikke vil parre igen..jeg skal til hanhund igen imorgen ..nogen der måske kan hjælpe ..på forhånd tak..
×
×
  • Tilføj...