Hop til indhold

KarolineogBetty

Members
  • Antal indlæg

    20
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af KarolineogBetty

  1. Hej, Jeg er en kvinde på 27 år som netop er vendt hjem fra Sverige hvor jeg har boet de sidste 3 år. Jeg mistede for omkinrg 3 måneder siden min hund til sygdom. Betty var en cocker spaniel på 11 år med masser af krudt i måsen helt til det sidste. Derfor søger jeg nu en ny hund som jeg kan give en masse kærlighed og opmærksomhed. Jeg har som sagt haft Betty i 11 år, men har også haft Hovawart og før det en anden cocker spaniel, der har altid været en hund i mit liv og det føltes nu alt for tomt uden Jeg bor pt. i indre København men har stadig mulighed for at køre i skoven eller smutte over på volden/grønne områder til vores gåture, så størelsen betyder ikke noget selvom jeg ikke bor i hus. Det eneste "krav" jeg har er at hunden er sund og rask og kan være alene hjemme et par timer hvis det skulle blive nødvendigt. Som regel kan jeg have min hund med mig overalt men der kan være dage hvor det ikke er muligt. I er meget velkomne til at skrive privat til mig eller svare her hvis det har interresse. Venlig hilsen Karoline.
  2. Det gik desværre som jeg havde frygtet... Det havde spredt sig til lungerne og det var grunden til den dårlige værtrækning og der var ikke noget at gøre ved det, så vi besluttede at hun skulle have fred. I dag har været en af de sværeste dage i mit liv og her er meget tomt nu, men jeg ved det var det rigtige at gøre, og jeg sad med hende hele vejen igennem det og fik sagt godt farvel. Tak for alle jeres svar <3
  3. Så er der kun 2 timer til vi skal til dyrlægen, jeg får et sug i maven hver gang jeg tænker på det kryds fingre!
  4. Hej Doberfan, 11 år er ikke så meget nej men hun er faktisk den sidste der er tilbage fra hendes kuld, de andre blev ikke mere end 5-8 og en på 10 år og de havde flere problemer, så jeg syntes alligevel vi er heldige at have haft hende så længe som vi har, hun har også epilepsi. Så vidt jeg husker er hun ikke blevet tjekket for de ting nej men jeg har tænkt mig at få det hele undersøgt hos dyrlægen i dag inden jeg tager en beslutning, og høre hvad dyrlægen siger selvfølgelig.
  5. Okay, tak for dine svar det lyder som om det godt kunne väre noget i den stil ja, med lungekräf + väske i lungerne. du har nok ret, selvom jeg har forberedt mig på det siden hun fik knuderne for 2 år siden bliver det ikke nemmere vil lige se hvad dyrlägen siger, men hvis chancen for at hun får det bedre med behandling ikke er stor så er det tid til at sige farvel ja. tak, vi hygger på sofaen
  6. Okay, jeg tänker bare også hvor meget jeg skal lade hende gå igennem för det måske er bedre bare at lade hende få fred, i stedet for at begynde med nye pröver osv. men det får jeg sikkert svar på hos dyrlägen i denne uge. men hvis der er vand i lungerne, hvad skyldes det så? er det kräften? Jeg er helt enig, hun skal ikke lide, og jeg vil hellere sige farvel nu end at vente til der ikke er noget valg.
  7. hej, i starten fik jeg af vide at det själdent er noget ondartet med de knuder hos hunde, men da de voksede rimelig hurtigt og formen på dem kunne det tyde på at det er kräft ja, men hun er ikke blevet testet for det nej. Dengang de opdagede dem blev jeg af flere dyrläger frarådet at få dem opereret väk pga. hendes höje alder, faktisk havde jeg booket operationen men da vi stod hos dyrlägen ville de alligevel ikke göre det, og de sagde at jeg bare skulle holde öje med om de voksede osv, da en operation kunne göre mere skade på en gammel hund. siden da jeg vi taget hende til dyrlägen regelmässigt for at tjekke op på dem og det var til et af de tjek for nyligt dyrlägen mente det kunne have spredt sig til lungerne. Jeg havde heller ingen plan om at lade det stå til selvfölgelig, derfor der er booket tid i denne uge hos dyrlägen, men nu vil jeg da helt sikkert spörge ind til de her ting inden jeg får af vide at hun bare skal aflives, hvis hun kan få et par gode år endnu. Jeg har hele tiden sagt til dyrlägen ( 3 forskellige nu) at det ikke betöd noget med pengene hvis der var noget de mente de burde göres eller noget der kunne hjälpe, men har hele vejen igennem fået det samme af vide. PS. undskyld de underlige "äö" jeg sidder i sverige lige pt.
  8. Hej alle sammen, Jeg skriver dette indlæg for at blive mere klar omkring hvad der er det rigtige at gøre og måske få nogle gode råd/erfaringer- Jeg har en cocker spaniel på 11 år som for omkring 2 år siden fik hun nogle små knuder på maven som har vokset sig støre og støre siden da, sidst vi var til dyrlægen (sidste måned) fik jeg af vide at det kunne havde spredt sig til hendes lunger da hendes værtrækning godt kunne tyde på det, men hun var ikke sikker på om det bare var stress over at være hos dyrlægen. Siden den dag hos dyrlægen har jeg lagt mærke til at hun hoster en del og kaster op ca en gang om ugen. Den sidste uge er det blevet værre, jeg kan høre hendes værtrækning er dårlig, hun kaster op mere og siden i går er hun begyndt at få meget dårlig mave, så dårlig at vi ikke kan nå ud hver gang. Når vi går tur går hun meget langsomt hvilket ikke er normalt-hun plejer at trække mig afsted men nu skal jeg vente på hende. Når vi skal op af trapperne til 3. sal stopper hun op og jeg bærer hende resten af vejen. Hun har til for et par uger siden været sit normale glade jeg, fuld af liv, selv dyrlægen troede ved første øjekast at det var en hvalp vi kom ind med, så der er altså meget der har ændret sig på den korte tid siden vi var der. Jeg ved udemærket godt hvor det her føre hen, og jeg har selvfølgelig også en tid til hende hos dyrlægen i denne uge. Jeg er ret sikker på at det bliver det sidste tur til lægen, men jeg syntes alligevel det er en meget svær beslutning. Her er det jeg har det svært med: 1) Gør jeg det rigtige? 2) Har hun det virkelig så skidt at jeg skal bestemme at hun skal dø nu? 3) hun er jo stadig glad for at være her sammen med mig? Jeg har haft hende siden hun var hvalp og i 11 år nu, har altid haft hende med alle steder jeg var og hun har altid sovet ved siden af mig, så det er selvfølgelig med meget tungt hjerte at jeg skal tage denne beslutning, derfor skriver jeg her inde for at høre/tale med jer om hvad man skal gøre i sådan en sitiation. På forhånd tak for jeres svar.
  9. Normalt skraber hun bagud med begge ben og lunter stille og rolig væk bagefter, syntes bare det er en sær ting at begynde på Der går altid mange hunde i det område ja, men om der lige havde været en skal jeg ikke kunne sige, det er jo sket hver dag denne uge næsten.
  10. Næh det tror jeg ikke, det har stået på i en uge nu ca. og hendes afføring ser helt normal ud og virker ikke som om hun har problemer med det.
  11. Hej med jer, Jeg har en cocker spaniel på 11 år som for nylig har fået en lidt underlig vana, hver gang hun har lavet nr. 2 så sprinter! hund væk i høj fart, faktisk så hurtigt at hun forleden hev linen ud af hånden på mig. Det er kun noget hun har gjort den sidste uge, undrer mig bare over hvorfor hun dog har fået den underlige ide? og hvad der mon ligger til grund for det.
  12. Okay det vidste jeg ikke, det er omkring en måned siden hun sidst fik tømt dem så måske er det tid igen. Tænker at jeg også skal skifte over til noget andet mad (er noget jeg har tænkt over før hun blev syg) nogen forslag hvad der er godt til en cocker spaniel på 11 år ? normalt køber vi hos dyrlægen. Hun har lige spist kogte ris med kogt kylling og det gled nemt ned
  13. Okay ja, det kunne måske godt være så. Uanset hvad ser det ud til at være gået over, puha Tusind tak for alle jeres svar.
  14. Tak Hmm jeg tror det ikke, det er ikke så længe siden hun fik dem "tømt". Kan de få det så dårligt af det ?
  15. Ja, syntes hendes hjerte slog meget hurtigt i går, men virker som om hun har det meget bedre i dag. Hun kom selv op af kurven og der var også lidt lyd på da vi skulle ud af døren i morges hvilket jeg ikke har set eller hørt de sidste 2 dage, så det var en lettelse (: Tror det er feberen der har holdt hende nede og måske derfor hun rystede så meget også? Hun kom også på toilettet i morges (lidt diarre) Hun virker bare mere frisk generelt og jeg tror hun er sulten, så nu koger vi lidt ris og kylling og ser om det er noget (:
  16. hmm ja, men hun gik fint på toilettet indtil i går, så tror ikke det er forstoppelse ? Tak
  17. Opdatering: Vi var lige ude på en lille nat tur og hun havde lidt diarre, da vi kom ind prøvede jeg igen med vandskålen og fik lidt vand i hende også.
  18. Hej, tak for svaret. Hun har ikke diarre nej, syntes mere det virker som om hun har svært ved at komme af med det, selvom hun pruttede meget da vi var ude kom der ikke noget ud. Hendes gummer var lyse og lidt slimede? i går aftes da jeg tjekkede men dyrlægen syntes de så fine ud i dag. Udover det har hun bare blanke øjne og feber hvis du spørger mig. Dyrlægen tjekkede IKKE hendes temperatur, hun mærkede bare på ryg/bagben og tjekkede gummer. Hun har ikke spist eller drukket noget siden i går eftermiddags vil jeg tro, har prøvet at få hende til at drikke men det virker ikke dyrlægen fåreslog en blanding af torsk eller grødris tror jeg hun sagde, men det nytter jo ikke når hun alligevel ikke vil spise noget. Håber det bare er en mave virus ja, men vil nok alligevel tage hende til min egen dyrlæge i morgen eller fredag for en sikkerheds skyld
  19. Som overskriften siger er min hund syg, Hun har haft det skidt siden i går aftes efter vores gåtur kl 22:00. Jeg lagde mærke til at hun lå og rystede i sin kurv (mest med bagbenene) og virkede sløv og varm. Jeg sad oppe hele natten med hende og hun kastede op 2 gange. Jeg troede først det var noget med hoften da hun før han haft problemer med det og det går som regel over efter en dags tid. Men da jeg vågnede igen ved 10:00 tiden (efter 3 timers søvn) i morges rystede hun stadig og ville hverken spise eller drikke. Jeg tog afsted til dyrlægen som undersøgte hende, der var ikke noget med ryggen eller hoften og de mente at hun havde ondt i maven, måske havde spist for meget eller lign. Det ligner slet ikke hende at være sløv, selvom hun er 11 år gammel er hun stadig som en hvalp og hopper og springer og laver sjove lyde det meste af tiden. Jeg passer 2 andre hunde denne uge og hun har spist noget af deres mad, men kan det virkelig skyldes det? undrer mig at hun skulle få det så skidt over det Nu ser vi hvordan det går i nat ellers tager jeg til dyrlægen igen i morgen, hun vil stadig hverken spise eller drikke, selv ikke lækre snacks eller ting hun normalt ville gå helt amok over. Ville bare høre om nogen af jer herinde har erfaring med dette ? Mvh. Karoline.
×
×
  • Tilføj...