Hop til indhold

qqkanin

Members
 • Antal indlæg

  120
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om qqkanin

 • Rang
  Holdbar

Personal Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Ok jeg har ikke bil det er nok for langt til Faxe. Hvis din datter har lyst må du gerne skrive en pb til mig. Hun kan hilse på os så hun ved hvordan min hund er.
 2. Hvis det ikke er smalle og stejle trapper kan han godt. Hvis din datter har interesse må hun gerne kontakte mig. Vi vil også gerne mødes med dig hvis det er. Min hund er ret venlig mod andre dyr. Ved ikke om din kat kan lide hunde. Hvor bor du henne?
 3. Jeg skal giftes på den ovenstående dato. Da alle af mine sædvanlige søde hundepasser kommer til brylluppet står jeg her og mangler en, som kan tage sig af min søde collie på 3 år. Jeg har prøvet mange steder men har ikke fundet nogen. Jeg kender godt mulighed for hundepension og prof. hundelufter. Da jeg ikke har haft erfaring med dem vil jeg høre herinde, om der er nogle søde mennesker som har lyst til at hjælpe mod betaling? Min hund er nem og velopdragen. Han kan enten blive passet hjem hos dig eller du er også velkommen til at komme forbi os og lufte ham på selve dagen.
 4. Jeg har en sød collie han på 3 år. Efter et par uheldige oplevelser er min hund ikke glad for at mødes med schæfer mere. Jeg synes, at det er rigtig ærgerligt og nu vil jeg gerne arbejde på, at han får flere positive oplevelser med racen. Er der en som har en rolig schæfer herinde, som min hund må hilse på/lege med? Vi bor på Østerbro.
 5. qqkanin

  Udfordring

  Tak for alles svar. Ja det giver mening! Jeg skal lige finde et sted, som ikke er for svær for min hund. Vi prøvede en sidegade i går og det gik bedre end i parken. Men han blev hurtigt distraheret hvis en bil kører forbi eller hvis han ser en fodgænger. Min hun er vist også lidt træt af hans godebidder. Jeg må hellere koge kyllingbryst til ham. Kan vi nogensinde komme til fasen: "varige ændringer"? Ville en lydig hanhund være i stand til at udføre øvelser med en løbsk tæve ved siden af?
 6. qqkanin

  Udfordring

  Jeg træner med min 2-årige collie. Vi har tidligere trænet på hvalpe- og lydighedshold. For tiden træner vi selv, men jeg kan godt tænke mig at vi kan blive endnu bedre. Min hund laver øvelserne pænt hjemme generelt. Jeg har flyttet træningsstedet til en park, hvor forstyrrelser er større. Det svinger meget med træning i parken. På en god dag gør min hund alt det, som jeg siger til ham, men tit er han distraheret, således jeg ikke engang kan få kontakt med ham. Når andre hunde passerer ham, bliver det også nærmest umuligt at lave kontaktøvelse. Er der nogle garvede ejere som kan komme med nogle råd? Jeg har ikke kunnet mærke forbedring i vores træning. Mange tak!
 7. Vi har boet i en ejendom siden vi har fået hunden.
 8. Tak for alle svar! Vi prøver med lygte først.
 9. Efter at min hund på 1 1/2 år har oplevet nogle gange, at når han går ned/op ad trappen går lyset ud på gangen og han var tæt på at tumle over, venter han rigtig længe på gangen på at lyset går ud og vi tænder lyset igen. Vi har prøvet at belønne når han tør at gå, men der er dannet et mønstre, hvor han ikke vil gå før han kan se, at lyset slukkes og vi tænder igen. Der kan godt gå 3-5 min, hvor vi står på gangen med en hund der slet ikke vil noget. Er der nogle som kan hjælpe? Det kan godt være, at jeg tager fejl og det slet ikke er lyset der er problemet. Men kan ikke se hvad der ellers kan være skræmmende? Mange tak!
 10. Hundesyge, leverbetændelse og parvo hvert 3. år? Min hund har lige fået det 1 år efter. Er det forskelligt eller hvad?
 11. Jeg var til årlig vaccination med med hund i weekenden og fik vide, at der nu er en ny vaccine med udvidet leptosiprose (nu med 4 stammer og den gamle med 2). Er der nogle kloge som kan fortælle mig, om der er et reelt behov, eller er det bare for at tjene penge?
 12. Hov det har jeg glemt at skrive. Kbh Ø.
 13. Følgende foder sælges, da min hund ikke kan tåle dem: Sensitive Plus, hjort & kartofler. Omkring 1,5kg tilbage. Adult, large/giant. Omkring 2kg tilbage. Prisen kan vi aftale.
 14. Nej, den we ikke privat, men du kan sende en privat besked:-)

 15. Hej Anne, kan samtal bruges som en slags chat herinde? Er samtalen privat?

×
×
 • Tilføj...