Hop til indhold

Ishtar

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Ishtar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Hej igen. Både og, vi vil gerne have en 'aflastningsfamilie'. Hun er ikke steriliseret, fordi det har dyrlægen frarådet. En hund der er angst har ikke godt af at få hormonbalancen ændret, som en sterilisation vil forårsage. Hvor i landet bor du?
  2. Hej. Nej det er hun ikke, og hun er også meget bedre nu. Hun er meget mere rolig, men har dog stadig ressourceforsvar ved fodring.
  3. Hej. Vi har en brasiliansk tæve der ligner en blanding af flat coated retriever/sheepdog/labrador. Vi fandt hende på gaden i Macaé, Brasilien i påsken sidste år. Da blev hun estimeret til at være en 4-6 uger gammel og hun var i en sørgelig forfatning. Vi fik hende til dyrlæge og fik hende på ret køl. Hun boede med os i Brasilien indtil december '16, hvor vi vendte tilbage til DK. Vi valgte at tage hende med hjem, da hun var blevet en del af familien. Efter vi kom hjem har hun desværre blevet mere aggressiv, forstået på den måde at hun bruger resource forsvar, specielt overfor mad, men det kan også være over for legetøj, en pind eller andet. Vi går til speciel træning hos DcH, hvor hun er kommet ind som konsulent hund, og det har hjulpet meget. Problemet er at vi har en 4-årig datter, der ikke forstår eller kan se faresignalerne, så vi ser ikke anden mulighed end at skille os af med Ishtar og ser dette som sidste mulighed inden eventuel aflivning. Ishtar er en dejlig hund 99% af tiden, men med et barn i huset er det ikke nok. Så hvis der er en der ude, der har overskud og plads til en krævende hund så hører vi gerne fra jer.
×
×
  • Tilføj...