Hop til indhold

Masor

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Masor

  1. Masor

    Syg hund

    Dyrlæge nummer 2 tog røntgenbilleder af vores lille hund. De kunne påvise, at der sad afføring og blokerede. Han mener, at der er tale om en maveinfektion. Nu står den på antibiotika og piller, der tager mavesyre. Den har allerede været på toilettet for at lave stort - det var en smule misfarvet, men hverken slimet eller blodigt. Heldigvis! En kæmpe lettelse.
  2. Masor

    Syg hund

    Ja, det må blive løsningen. Det virker dog som om den er kvikket lidt op her til formiddag. Men det er hårdt at se, at en så ung og rask hund på et par dage går fra at være frisk og livsglad til at opføre sig som en 12-årig syg hund, der har problemer med at rejse og sætte sig. Jeg trøster mig ved at både blodprøve og gummerne ser fine ud. Lige nu ligger den i haven og tygger på et ben. Det er et stykke tid siden, at jeg har set den lave stort - det kan vel ikke "blot" dreje sig om en svær forstoppelse af en eller anden art?
  3. Masor

    Syg hund

    Hejsa. Jeg er ked af at starte mit ophold på forum med en forholdvis trist historie og spørgsmål. Vi har en 11 måneder gammel japansk spids. Det hele startede i fredags, hvor hunden var i haven. Jeg undrede mig over, at den blot sad stille og kigge. Jeg gik ud for at se til den, og da jeg rør den på maven, krymper den sig helt sammen. Tydeligvis i smerte! Jeg slæber den med til dyrlæge, som mistænker, at den muligvis er gal med bugspytkirtlen. Dyrlægen tager en blodprøve, og anbefaler, at vi giver den hvide ris/paste osv. i de næste par dage. Hunden får samtidig tjekket om den har feber og lignende, men der er intet at komme efter. Dyrlægen ringer lørdag (i går) og fortæller på baggrund af blodprøven, at der ikke er tale om bugespytkirtlen. Hun anbefaler, at vi ser tiden an. Det har dog desværre udviklet sig siden. Hunden virker meget stiv og sløv i det. Den har stort besvær med at bøje sig forover - fx for at drikke vand eller for at samle noget op. Det ser ud til at være en særdeles vanskelig process for den. Den står og sidder for det meste blot og kigger - og dens gang ser samtidig besværet ud. Den har ikke noget problem med at komme af med sin urin, og vi ikke heller bidt mærke i noget mystisk ved dens afføring. Den spiser også, men den er tydeligvis i smerte. Er der nogen, der kunne have et bud på, hvad staklen fejler?
×
×
  • Tilføj...