Hop til indhold

Nib

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Nib

  1. Stærkt team Kirsten
  2. God melding Kirsten. Læste engang om det at anskaffe sig to hunde, men kan det passe at der helst skal være en vis alderforskel på dem?
  3. Spænende med Canicross, jeg forhøre mig i klubben omkring erfaringer med orienteringsløb og hund. Hvordan har en hund det med de skiftende arbejdstider, er det et problem? Vil gerne have hund igen efter næsten 16 år med hunden Laban, kan jeg mærke at der mangler noget i hverdagen, som giver en glæde og noget at se til i sin fritid. Jeg nyder ikke alkohol, går ej heller i byen, så det må også gerne være min sociale indgangsvinkel som ikke handler om arbejde eller træning. Var der andre former for hunde jeg evt. har overset og som jeg burde læse mere om?
  4. De to timers træning er blandt andet orienteringsløb, men kan godt frygte for at have en whippet med, da skovene ikke er indhegnet, ofte er med krydsende vej samt chancen for at møde en hare. Desværre. Har heldigvis ikke transporttid til og fra arbejde. Er ikke voldsomt kendt i den by jeg kommer til, men har google'et mig frem til at deres DcH center har et opfølgningshold ud over hvalpetræningen, det virkede meget interessant. Går typisk en lille time efter hovedmåltidet, helst i skov, men igen har ikke udforsket min nye hjemby og set dens muligheder endnu.
  5. Er lidt forud for min handling, så jeg kan nå at læse op, vil nemlig gerne have hund efter mit studie på politiskolen som afsluttes næste år, og i den forbindelse har jeg et spørgsmål til valg af race. Racer jeg har overvejet er Whippet og Fransk bulldog, men hvis i har andre bud, som måske kunne matche nedenstående lytter jeg gerne. Krav og ønsker: forestiller mig en hanhund der kan være alene mens jeg arbejder og træner, den skal ikke gø af alt og være OK med at blive transporteret og overnatte i forbindelse med familiebesøg. Endvidere skal den også kunne trænes til gode hverdagsmanerer og i en hensigtmæssig social adfærd. Ellers skal han bare være min tro følgesvend, der skal modtage alt den kærlighed som er gået til spilde i mit voksenliv uden hund. Baggrund: jeg vil være 30 år på anskaffelsesdatoen. Køre skiftende vagter dag, aften og nat. Være bosiddende i en lejlighed. På nuværende tidspunkt single og uden børn. Fysisk aktiv cirka 2 timer dagligt. Erfaringer med gårdhund fra barndommen i cirka 15 år. På forhånd tak for hjælpen.
×
×
  • Tilføj...