Hop til indhold

Shiva

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Shiva's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Community omdømme

  1. Shiva

    Sove igennem

    Min søde labradorhvalp Saxo er rigtigt god til at sove om natten. Lige nu vækker jeg ham mellem kl. 2 og 3 for lige at tage en tissetur. Han vågner faktisk ikke af sig selv, men skal dog tisse, når vi først kommer derud. Vi skynder os så tilbage til sengen og sover til kl 5-6 stykker. Skal jeg blive ved at vække ham eller se om han sover igennem - han er 12 uger? Jeg har hørt at det er skidt, hvis de holder sig for længe, når de er små - derfor har jeg med vilje vækket ham - men er det stadig tilfældet, når har er 12 uger nu? Hvornår vil I mene, at det er forsvarligt at lade ham sove igennem - hvis han kan?
  2. OK for jeg har læst en del om at man netop ikke må lege vildt med dem - suk. Altså i den situation er han jo aldels ikke interesseret i at blive holt fast - han vil pibe og forsøge at orme sig væk. Skal man ignorere dette?
  3. Mange tak for svar. Han har meget svært (selvfølgeligt) med Nej - vi bruger "STOP" - nogle gange stopper han, men bliver ved lige så snart der er gået 2 sek. Vi prøver at træne STOP med godbider men han har svært ved at forstå konceptet tror jeg. Afledning synes jeg dog kun virker delvist eftersom han bliver meget fokuseret og KUN vil bide i f.eks mig. Legetøjet/tyggepinden bliver fuldstøndigt ignoreret. Min kæreste har faktik brugt nogenlunde samme metode (tvangsnusning) de gange hvor han var helt umuligt og spurtede rundt. Taget han op i armerne og aet ham. Det har om regel beroligt ham selvom han til en start gør sit bedste for at slippe fri - vi har dog været i tvivl om metoden var OK. Et par gange er han faktisk faldet i søvn i armerne på ham. Spørg 10 personer og du får 10 forskelllige holdninger til hundopdragelse. Det er lidt en jungle af finde rundt i alle de ting man bør og ikke bør gøre synes jeg... Vi må ikke lege vildt med ham - tug of war skulle være udelukket når han bider - men hvad skal vi så finde på? Han hverken skal eller har lyst til de store ture. Så piber han og vil hjem.
  4. Hej Hvalpe forum. Jeg har læst en del tråde men vil nu spørge om råd. Lille Saxo er en 9 ½ uger gammel labradorhvalp. Han er faktisk god til at lege med sig selv og har masser af legetøj - men kun i korte tidsrum - indtil han keder sig og løber rundt for at finde noget andet at bide i, f.eks møbler. Dog er han ikke så god til at lege med os - han bider nemlig virkeligt hårdt. Vi har prøvet at pibe/sige av meget højt men det ser ikke ud til at han rigtigt reagerer på dette. Han bliver egentligt bare ved. Forsøger man at ignorere ham så begynder han at bide i lægge/tøj (hvor han lige kan få fat) - så hårdt at det er svært at ignorere og hvis det lykkes så begynder han som regel bare at aflede sig selv med noget han ved han ikke må (tygge i møbler). Vi har også masser af gange forsøgt at aflede hans opmærksomhed med noget han gerne må bide i, men det virker sjældent - han får ligesom et laser-fokus og vil kun bide i os/den ting han ikke må. Han virker i de situationer til at blive helt overgrearet og vi kan ikke få ham til at slappe af. Hvad gør vi? Synes vi bruger en del tid på at blive frustrerede over at vores interaktion med ham tit ender med NEJ - fordi han enten bider eller afleder sig selv med noget "sjovt" han ikke må.
×
×
  • Tilføj...