Hop til indhold

Lea

Members
 • Antal indlæg

  23
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om Lea

 • Rang
  Nybegynder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Ja, det er også min konklusion. Vi ender nok med at nøjes med DSG’en, når GD’en skal herfra.
 2. Ja, efterfulgt af et sarkastisk “held og lykke med at finde den perfekte hund”. Jeg starter med at skrive, at jeg ikke tror der findes en race, der opfylder vores krav, men at I måske er klogere. Så din kommentar er ikke fair.
 3. Jeg synes ikke, din tone er i orden. Du virker helt fornærmet over, at jeg ikke vil have en rottweiler. Jeg tror bare, jeg smutter igen. Her er ikke så rart at være.
 4. Vores GD bakker også, det gør os ikke noget. Ved ikke hvorfor du tænker, det ville være en ulempe for os? Når jeg læser om rottweileren står der, at nogle eksemplarer savler. Og som jeg har gentaget mange gange efterhånden vil jeg ikke have en hund der savler. Derfor ville det jo være dumt at anskaffe sig en hund af en race, hvor nogle af individerne savler. Jeg forstår ikke, hvorfor det er så svært at acceptere?
 5. Jeg vil bare ikke gå ud og købe en race, hvor mange af eksemplarerne savler (som fx rottweiler), når jeg nu ikke vil have en savlehund. Det synes jeg egentlig er logisk nok, så det undrer mig, at jeg skal blive ved med at forsvare dét. Ingen af de hunde, vi har haft, opfylder de tre krav, jeg lister i startoplægget. Så jeg tænker, det er irrelevant? Men det er bl.a. pudel, gadekryds (lab-mix) og golden. Og så havde vi schæfer, da jeg var lille.
 6. Vores GD er gået glip af rigtig meget fysisk kontakt, fordi vi ikke kan komme i nærheden af hende, når vi har “pænt” tøj på. Hun efterlader slimspor overalt. Hun vender automatisk rumpen til, når hun vil kæles, for folk gider ikke røre ved hendes hoved. Gæster der kommer i hjemmet kan ikke hilse på hunden, hvis de skal videre til noget andet. Det er de ting, der gør, at jeg ikke vil have en savlehund igen. Det er simpelthen synd for hende. Derudover er jeg heller ikke glad for guirlanderne ned af væggene og i bagagerummet, men det går ikke ud over hunden
 7. Jeg har allerede hund. Det har jeg altid haft.
 8. Aha Jeg vil ikke have nogen af delene.
 9. Jeg ved ikke, hvad du mener med alm savl. Jeg var ikke klar over, det kunne gradbøjes Vores GD savler meget. Som sagt er den eneste hund vi har haft, der har gjort det. De andre har ikke savlet - hverken almindeligt eller meget.
 10. Ingen af vores hunde har savlet, bortset fra den GD, vi har nu. Jeg vil ikke have en hund, der savler. Heller ikke selv om det ikke er uhæmmet.
 11. Jeg vil ikke have en hund der savler. Og 2 ud af 5 er en ret ringe statistik
 12. Broholmer passer nemlig rigtig godt på kravene - bortset fra, at nogle af dem savler. Og så skal man vist avle? Vi har altid steriliseret inden første løbetid.
 13. Jeg ved godt, at alle hunde kan strejfe. Men der er trods alt forskel på i hvilken grad de er tilbøjelige til det. Savler rottweilere ikke? Hvor meget er lidt træning?
 14. Det tror jeg også - og det var jeg egentlig også kommet frem til, inden jeg oprettede tråden. Men ville lige sikre mig, at der ikke var noget, jeg overså.
×
×
 • Tilføj...