Hop til indhold

Hanne

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Hanne

  1. Jeg indleverer Bella til internatet i morgen, du giver ikke oplysninger om hvem der måske er interesseret i Bella. Og jeg er ikke blevet kontaktet om nærmere, hvor stor interesse der er og om det er seriøst, ment jeg er nødt til at være sikker på at der er en aftager til min hund.
  2. Hvornår kan hun så jeg kan måske rykke det med interneret en dag eller to
  3. Jeg er nødt til at have et svar senest i morgen
  4. Jeg skal være sikker på at Bella får det godt, og at det er en der har tid og lyst til at give hende kærlighed.
  5. Hvem er interesseret og hvor kommer de fra jeg har til torsdag eftermiddag inden pensionatet får hende. Jeg kan kontaktes på tlf. 61746151 også i aften.
  6. Jeg er alene, og har ikke overskud til at gå til hundetræning, når jeg kommer fra arbejde Jeg har en aftale med hundeinternat om at ringe til dem i morgen, så det kan godt være Bella bliver afleveret til dem, hvis de har plads til hende. Jeg er bare interesseret i at hun får et nyt godt og trygt hjem.
  7. Hun er 6 måneder og bor i Støvring, hendes mor er labrador, ved ikke hvilken race der er far til hende. Hendes problemer med at være alene hjemme, er at hun bliver rastløs bider i sko, ledninger m. m. Når jeg er hjemme ødelægger hun ikke ting men er meget aktiv, vil gerne have opmærksomhed hele tiden. Jeg synes det er synd for hende at hun skal have skæld ud hver dag, jeg har købt et bur hun kan være i når jeg er på arbejde, men det Hun har ikke været til hundetræning, men jeg har haft mange hunde og har aldrig haft problemer med at opdrage dem
  8. Hun er 6 måneder og bor i Støvring, hendes mor er labrador, ved ikke hvilken race der er far til hende. Hendes problemer med at være alene hjemme, er at hun bliver rastløs bider i sko, ledninger m. m. Når jeg er hjemme ødelægger hun ikke ting men er meget aktiv, vil gerne have opmærksomhed hele tiden. Jeg synes det er synd for hende at hun skal have skæld ud hver dag, jeg har købt et bur hun kan være i når jeg er på arbejde, men det synes jeg er synd, at hun skal sidde i et bur ca 9 timer hver dag, selv om hun har både mad og drikke. Når hun så bliver lukket ud af buret, er hun bare endnu mere aktiv.
  9. Bella er 6måneder gammel,  kan ikke bo i parcel hus. 

    Jeg kan kontaktes på tæt.  61746151. Bedst efter kl.  16.00

  10. Bella som er en labrador blanding søger et nyt hjem, hun kan ikke finde ud af at være alene hjemme. Hun har brug for et sted med masser af plads, hvor der er nogen hjemme til at tage sig kærligt af hende. 🙂😂
×
×
  • Tilføj...