Hop til indhold

Labrador ejer

Members
 • Antal indlæg

  3
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

4 Neutral

Om Labrador ejer

 • Rang
  Nybegynder
 1. Hej alle. Tak for alle svarerne og jeres meninger og input. Alt er taget til efterretning. Ja, jeg kan godt se at det bare er afsted på træningsbanen med hunden, og ikke mindst mig selv.
 2. Hej JeanetteH og pivpiv. Jeg er da glad for at min hukommelse ikke er helt gal. Jeg må lige sige pivpiv, at der hvor jeg går mest tur med hunden, er på et sti system, som bliver flittigt brugt af hunde luftere, motionister, og cyklister, så selvom min hund jo naturligvis skal have lov til at snuse, er der jo den øvrige trafik, som der skal tages hensyn til, så at have ham på plads mellem snuseriet er blevet en naturlig ting, men tro mig, er der noget, som han patu vil snuse til, kan jeg sige nok så meget på plads, og hive i ham, er som at hive i et gammelt træ, med meter dybe rødder.
 3. Labrador ejer

  På plads!

  Hej alle i skønne hunde, og jeres ejere. Tak for at jeg måtte komme med i dette forum. Jeg er den lykkelige ejer af en forholdsvis uopdragen gul Labrador han på 7 år. Når jeg benævner ham som uopdragen, er der 10 fingre rettet mod mig selv. Det er min 2. hund, og da min kone og jeg anskaffede ham, var jeg så naiv at tro, at "det der med træning, pøhhh, det kunne jeg da SAGTENS selv klare" resultatet er så også blevet derefter. Ok han er en god rar, og legesyg hund, med en konstant logrende hale, kan sit og dæk til husbehov, og er heldigvis ikke ved at vælte hele huset,når han er inde, så
×
×
 • Tilføj...