Hop til indhold

Allan5250

Members
 • Antal indlæg

  4
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

1 Neutral

Om Allan5250

 • Rang
  Nybegynder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Enig i at vi har forskellige meninger Mit spørgsmål gik bare ud på om hun kunne være alene i haven (som er hvalpe sikker) i kortere perioder, når hun kun er 11 uger. I maler bare et billede af at jeg ikke træner eller leger med hunden, eller efterlader hende i en farlig have uden at have styr på hende fordi jeg ville være fri for hende. Det er helt ved siden af.
 2. Som jeg skrev til at starte med, er der ikke noget hun kan rode sig ud i. Jeg har haft hund før, dog ikke en hvalp og ja, alle hunde er forskellige. Forestil jer en græsplæne med legetøj og en kurv.
 3. Så så, ro på, inden I får malet et forkert billede :) Vi bruger jo ikke haven som et sted at "smide hende hen" når vi ikke gider hende. Vi kan holde øje med hende fra alle værelser i huset og haven er lukket, så ingen fremmede kommer ind til hende. Som regel leger/træner vi en 30min eller hvor meget vi nu føler for, og så har hun det egentlig fint med bare at ligge og gnave i hendes legetøj. Det er i den her tid, at jeg tænker vi kan lade hende passe sig selv lidt.
 4. Hej, Min kæreste og jeg har en samojode/dansk spids hvalp på 11 uger. Jeg mener godt at hun kan være alene i haven (selvfølgelig med regelmæssige checks). Hun kan rigtig godt lide at være i haven, men hverken jeg eller min kæreste vil stå derude i flere timer og glo Det vil også hjælpe hende med at få brugt al den energi hun ikke kan komme af med. Min kæreste mener ikke at hun kan være alene af frygt for hun kommer til skade. Haven er gjort hvalpe-sikker. Den er omringet af hæk, der er sat hegn op og alt er fjernet som hun ikke burde/skulle bide i. Hvad mener I ? Er det for tidligt til at hun kan være alene i haven?
×
×
 • Tilføj...