Hop til indhold

Siyuz

Members
 • Antal indlæg

  5
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Siyuz

 • Rang
  Nybegynder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Hej Henrik, godt at Alma har fået et godt hjem, tak for din henvendelse. Venlig hilsen, Nana
 2. Hej Henrik. Du kan kontakte os på [email protected] såfremt du stadig søger et godt hjem til Alma. Ser frem til at høre fra dig. Mange hilsner fra Nana
 3. Hej. Hvor er hun skøn, jeres Alma. Vi (pensionist par) har måttet sige farvel til vores labrador sidste sommer grundet sygdom. Kan tilbyde Alma godt, blivende og kærligt hjem og en katteven, Dennis på 13 år. Bor på nedlagt gård i den smukke Sønderjyske natur. Kontakt endelig, hvis i tror at vi kan være de rigtige mennesker for Alma.
 4. Hej. Hvor er hun skøn, jeres Alma. Vi (pensionist par) har måttet sige farvel til vores labrador sidste sommer grundet sygdom. Kan tilbyde Alma godt, blivende og kærligt hjem og en katteven, Dennis på 13 år. Bor på nedlagt gård i den smukke Sønderjyske natur. Kontakt endelig, hvis i tror at vi kan være de rigtige mennesker for Alma.
 5. Hej. Hvor er hun skøn, jeres Alma. Vi (pensionist par) har måttet sige farvel til vores labrador sidste sommer grundet sygdom. Kan tilbyde Alma godt, blivende og kærligt hjem og en katteven, Dennis på 13 år. Bor på nedlagt gård i den smukke Sønderjyske natur. Kontakt endelig, hvis i tror at vi kan være de rigtige mennesker for Alma.
×
×
 • Tilføj...