Hop til indhold

FSM

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

FSM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. FSM

    Vil ikke være udenfor

    Det synes jeg bare at jeg prøver 😬 især det med legetøj, har haft bolde og nogle af de ting han leger meget med udenfor, men det har ingen effekt.
  2. FSM

    Vil ikke være udenfor

    Han er ved at være 9 uger nu, så han er også meget ny. Gør meget det der med at nusse og rose, men så vil han bare op. selvom jeg nusser og roser, er det ikke altid nok, han er fast besluttet på at ville ind, og så bliver piven, og gøen meget slemt.
  3. FSM

    Vil ikke være udenfor

    Jeg har været så heldig, at få en lille Jack russel hvalp☺️ Han er efterhånden bleven modigere og modigere. Men det varer kun ved kun indenfor. Det næsten umuligt at have ham med ude i haven. Han bliver ved med at pive, og søger hen imod døren. Og han piver ikke kun lidt, det er meget, og ender ud gøen Jeg prøver at lokke med godbidder, men det reagere han slet ikke på. Det er bleven et problem, at få ham til at besørge, for han vil kun hen til døren. Har både prøvet at aflede hans opmærksomhed, Med lidt legetøj, og godbidder men det virker ikke. Har også prøvet at tage små ture lidt oftere, men også prøvet at blive udenfor i lidt længere tid. Intet virker. Han kommer fra et hjem, hvor de var udenfor, så synes det er svært at finde ud af hvad jeg skal gøre..
×
×
  • Tilføj...