Hop til indhold

Gæsten97

Members
 • Antal indlæg

  5
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Alt der er opslået af Gæsten97

 1. Vi skrev herinde, da vores hvalp ikke kunne være alene hjemme. Der er nu opstået et nyt problem med hendes alene hjemme. KOPIERET FRA MIN OPRINDELIGE POST OM ALENE HJEMME: Nyt problem. Vores hvalp er i dag 8 måneder. Siden min sidste opdatering, har hun været oppe på knap 8 timer alene uden nogen lyde overhovedet. Men her over de sidste to uger, er problemet vendt tilbage. Først lidt forhistorie. For 14 dage siden gik min kæreste i skole fra 9-16, og jeg gik hjemme. Jeg lod vores hvalp være alene en gang i mellem når jeg skulle handle, eller andre småting. Så der var hun måske ikke alene i mere end en time den uge. Ugen efter er min kæreste syg hele ugen.. så der bliver ikke trænet alene hjemme fra mandag til torsdag. Om fredagen lod vi hende være alene i en halv time, og det gik ikke særlig godt. Ud af 31 minutter, gøede hun i 10 af dem på forskellige tidspunkter. I lørdags var vi væk fra hende fra 10-17.30. Der gøede hun meget de første to timer, så var hun stille i 3 timer, så gøen igen, stille i 2 timer, gøen igen og så stille i halvanden time indtil hun blev hentet. I dag var hun så alene fra 17.30-20.15, og gøede under hele perioden (vi havde ikke mulighed for at tage hjem til hende). Vi er totalt i rådvilde, det gik så godt med hende, og nu går det så skidt. Vores rutine til når hun er alene hjemme er at hun bliver sat ind i vores soveværelse, hvor vi har en låge indtil, så hun ikke kan komme ud. Hun har vand derinde, og et godt kødben. Der bliver sat radio på, og så siger vi farvel til hende, og går. I dag gav jeg hende dog hendes aftensmad inden jeg tog afsted 17.30 (hun spiser dog normalt 16.-16.30). Har vi gjort noget forkert? Eller er det fordi hun er inde i en svær periode som teenager her i 8 måneders alderen? På forhånd mange tak, i plejer at være rigtig behjælpelige herinde.
 2. Nyt problem. Vores hvalp er i dag 8 måneder. Siden min sidste opdatering, har hun været oppe på knap 8 timer alene uden nogen lyde overhovedet. Men her over de sidste to uger, er problemet vendt tilbage. Først lidt forhistorie. For 14 dage siden gik min kæreste i skole fra 9-16, og jeg gik hjemme. Jeg lod vores hvalp være alene en gang i mellem når jeg skulle handle, eller andre småting. Så der var hun måske ikke alene i mere end en time den uge. Ugen efter er min kæreste syg hele ugen.. så der bliver ikke trænet alene hjemme fra mandag til torsdag. Om fredagen lod vi hende være alene i en halv time, og det gik ikke særlig godt. Ud af 31 minutter, gøede hun i 10 af dem på forskellige tidspunkter. I lørdags var vi væk fra hende fra 10-17.30. Der gøede hun meget de første to timer, så var hun stille i 3 timer, så gøen igen, stille i 2 timer, gøen igen og så stille i halvanden time indtil hun blev hentet. I dag var hun så alene fra 17.30-20.15, og gøede under hele perioden (vi havde ikke mulighed for at tage hjem til hende). Vi er totalt i rådvilde, det gik så godt med hende, og nu går det så skidt. Vores rutine til når hun er alene hjemme er at hun bliver sat ind i vores soveværelse, hvor vi har en låge indtil, så hun ikke kan komme ud. Hun har vand derinde, og et godt kødben. Der bliver sat radio på, og så siger vi farvel til hende, og går. I dag gav jeg hende dog hendes aftensmad inden jeg tog afsted 17.30 (hun spiser dog normalt 16.-16.30). Har vi gjort noget forkert? Eller er det fordi hun er inde i en svær periode som teenager her i 8 måneders alderen? På forhånd mange tak, i plejer at være rigtig behjælpelige herinde.
 3. Opdatering: vi gjorde som alfen skrev. Hun kan i dag være alene i 3 timer uden de store problemer 😃
 4. Hej Alfen, tak for et meget grundigt svar! Jeg kan imidlertid ikke engang få min hvalp til at føle sig rolig bag gitteret jeg har sat op. Hun piber trods jeg aer hende. Skal jeg bare ignorere det? Også selvom hun begynder at gø? Jeg har nemlig før forsøgt, da hun var i indhegningen i stuen, at sætte mig på den anden side af hegnet og snakke til hende, men her peb og gøede hun også... Men jeg ved ikke om det blot er fordi jeg skal være vedholdende?
 5. Hej, Min kæreste og jeg har en shih tvu hvalp på ca. 3,5 måneder. Vi fik hende da hun var 9 uger gammel. Da hun havde været i vores lejlighed i et par dage, begyndte vi så småt at træne alene hjemme med hende. Til start var hun i en indhegning i stuen, uden at det virkede. Hun gør HELE TIDEN, piber osv... Efter en uges tid uden held flyttede vi hende ind på kontoret, også uden held i en uges tid. Så flyttede vi hende tilbage i stuen, men så blev problemet værre. Da v flyttede hende tilbage i stuen købte vi også et Adaptiv halsbånd, men det virker heller ikke. Nu har vi så købt en babylåge til soveværelset, så hun kan være derinde. Vi forlod hende i 30 minutter i dag. Hun pen det meste af tiden, men der var få perioder hvor hun var stille i 5-15 sekunder og en enkelt gang op til 30 sekunder. Vi kender desværre ikke meget til hendes "opvækst" hos moderen da sælgeren ikke lod os komme ind i huset. Men vi tror ikke hun har har det alt for godt deroppe. Indrømmet, så gav vi hunden for meget kærlighed i starten, sad med hende ofte, og lod hende desværre sove i sengen - hvilket vi er ved at afvænne hende fra igen, da det gik op for os hvor torskedumt det var. Så for at opsummere, så har jeg en hund som slet ikke vil være alene hjemme, og vi er rådvilde. Nogen der har gode råd?
×
×
 • Tilføj...