Hop til indhold

Iben Hermund

Members
 • Antal indlæg

  3
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Iben Hermund

 • Rang
  Nybegynder
 1. Tak for jeres svar Jeg glæder mig også meget til, at vi kan begynde til hvalpetræning når hverdagen bliver normal igen. Jeg er bestemt åben for nye teorier og vil søge efter noget litteratur på området.
 2. Det skal lige nævnes, at min søn forsøger ofte at lege med Dexter. Han er helt pjattet i ham og han deler slet ikke min overbevisning om dominans som jeg kan forstå du Skade heller ikke gør. Den aggressive adfærd som jeg nævnte tidligere, kommer til udtryk når min søn kommer i nærheden af os, hvor Dexter så begynder at bide min søn i buksebenene eller hænderne. Det er selvfølgelig ikke meget hårdt, da han stadig er en hvalp, men hårdere end han gør med os andre. Og han stopper ikke når min søn siger nej hvilket også kan skyldes han monotone stemmeleje. Dexter stopper dog hvis jeg siger nej men kun for et kort øjeblik.
 3. Hej Jeg har en borderterrier på 17 uger der udviser en noget aggressiv og dominerende adfærd over for min søn. Det skal lige nævnes, at min søn har aspreger og et meget monoten stemmelejre. Men situationen er den, at vores hund Dexter slet ikke ænser min søn når han fx kommer ned i stuen om morgenen selvom han ikke har set ham siden dagen før. Hvis jeg blot har været i bad oven på får jeg en kongelig modtagelse når jeg kommer nedenunder hvor Dexter logrer helt vildt og næsten ikke kan være i sin lille krop. Men mest hysterisk er han dog når min mand kommer hjem fra arbejde. Har jeg været ude, at gå tur nærmest overfalder han min mand i et kæmpe glædesrus når vi kommer hjem. Min teori går på at vi er over ham i dominans og han derfor anser os som vigtige og derfor har han et behov for at vise os, at han er glad for os. Men flere steder på nettet læser jeg, at dominans/hierarki ikke er så vigtig hos hunde. Det virker bare meget langt fra det jeg har lært? Jeg har sagt til min søn, at han skal kigge Dexter i øjnene så tit han kan for at vise ham hvem der bestemmer. Min søn har ikke før kigget Dexter i øjnene da han ikke har brudt sig om det hvilket jeg tror er en af grundene til, at vores hund opfører sig som han gør. Hvad tænker I og hvad bør vi gøre? På forhånd tak Mvh Iben Hermund
×
×
 • Tilføj...