Hop til indhold

Bellaoganette

Members
 • Antal indlæg

  4
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Bellaoganette

 • Rang
  Nybegynder
 1. Ved du om struvitterne også betyder hun ligger og småtisser? Eller er det normalt kun blærebetændelsen?
 2. Tak for spørgsmålet....😉 Jeg har haft stor glæde af at høre andres erfaringer - som jeg foreløbig kan læse mig til er meget forskellige. Derfor ville det være betrykkende for mig at høre om andre der evt. havde lignende erfaringer. - Vi skal til dyrelægen igen i næste uge - hvor jeg selvfølgelig også vil høre hende.
 3. Tak for spørgsmålet....😉 Jeg har haft stor glæde af at høre andres erfaringer - som jeg foreløbig kan læse mig til er meget forskellige. Derfor ville det være betrykkende for mig at høre om andre der evt. havde lignende erfaringer. - Vi skal til dyrelægen igen i næste uge - hvor jeg selvfølgelig også vil høre hende.
 4. Kære jer, jeg har fået en stor blandingshvalp på nu 9 uger. Hun tisser når hun ligger og hviler - hun fik konstateret blærebetændelse og Struvitsten - hun fik det bedre første dag - men nu er forbedringerne stoppet - hun tisser lidt mindre når hun ligger men gær det stadigvæk og tisser også meget når hun er ude! Har I oplevet noget lignede og er det på grund af at Struvitsten tager længere tid at komme over eller? mega frustrerende. hilsen Bella og Anette
×
×
 • Tilføj...