Hop til indhold

Bellaoganette

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Bellaoganette's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Ved du om struvitterne også betyder hun ligger og småtisser? Eller er det normalt kun blærebetændelsen?
  2. Tak for spørgsmålet....😉 Jeg har haft stor glæde af at høre andres erfaringer - som jeg foreløbig kan læse mig til er meget forskellige. Derfor ville det være betrykkende for mig at høre om andre der evt. havde lignende erfaringer. - Vi skal til dyrelægen igen i næste uge - hvor jeg selvfølgelig også vil høre hende.
  3. Tak for spørgsmålet....😉 Jeg har haft stor glæde af at høre andres erfaringer - som jeg foreløbig kan læse mig til er meget forskellige. Derfor ville det være betrykkende for mig at høre om andre der evt. havde lignende erfaringer. - Vi skal til dyrelægen igen i næste uge - hvor jeg selvfølgelig også vil høre hende.
  4. Kære jer, jeg har fået en stor blandingshvalp på nu 9 uger. Hun tisser når hun ligger og hviler - hun fik konstateret blærebetændelse og Struvitsten - hun fik det bedre første dag - men nu er forbedringerne stoppet - hun tisser lidt mindre når hun ligger men gær det stadigvæk og tisser også meget når hun er ude! Har I oplevet noget lignede og er det på grund af at Struvitsten tager længere tid at komme over eller? mega frustrerende. hilsen Bella og Anette
×
×
  • Tilføj...