Hop til indhold

BlandingsHvalp

Members
 • Antal indlæg

  3
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om BlandingsHvalp

 • Rang
  Nybegynder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Det er da et forsøg værd at se om han kan finde ro på den måde. Jeg har forsøgt lignende, bur han er glad for, lukket og så sat mig inden for synsvidde på ubestemt tid. Det virker ikke, men det kan være det andet er mere trygt fordi man er tilgængelig på en anden måde? Mht. Til det sidste føler jeg mig godt inde i sagerne. Mht. til søvn skriver jeg jo netop fordi jeg er klar over problemet Socialisering er også godt i gang med både hunde og mennesker og huse. Bare ikke lige med f. eks. gågaden.
 2. Tak for svaret Sille. Han er en blanding af en hvid schweizisk hyrdehund og en springer spaniel - to aktive racer, så det forklarer nok noget af det. Han er rigtig glad for at snuse, så vi er godt i gang med de snuselege. Men det kan da være han skal tages på oplevelsestur! Desuden laver vi små lydighedssessioner af ca. 5 minutter 1 til 2 gange om dagen. Jeg prøver at undgå for meget kasten med ting/apportering, da jeg har hørt det kan stresse hyrdehunde. Han syntes sådan set heller ikke det er sjovt.
 3. Hej Forum, Jeg er blevet den heldige ejer af en blandigshvalp på nu 9.5 uge, og han sover ikke! Om natten går det fint, der får han gerne ca. 7 timer, men det er også næsten det, det bliver til i løbet af en dag. Han er gerne vågen i 4-5 timer af gangen og sover så kun en time. I går vågnede han allerede 4:30, var vågen til kl 12, sov 12-13, faldt i søvn igen kl 15, og endeligt kl 20-21:30. Det virker til at det er alt for lidt søvn for en hvalp. Men han virker faktisk ikke til at blivet hverken specielt træt eller overtræt... Det sker at han bliver overtræt, og for mig er der tydel
×
×
 • Tilføj...