Hop til indhold

hundedamen

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af hundedamen

  1. Hej Vetla Vi fortæller om de oplevelser vi har haft, og hvad du selv har informeret os om. Jeg tror ikke nogen af os har noget imod dig, men vi fik en rigtig dårlig oplevelse af de hunde du sælger - det er der vidst intet ulovligt i at fortælle andre, der ønske at købe en sund og rask hund. I følge ministeriet for fødevarer, landbrug og fiskeri har en embedsdyrlæge oplyst om, at din kennel ikke er godkendt til erhvervsmæssig handel eller formidling af hunde.
  2. Stol på jeres mavefornemmelse og følg de anbefalinger som man kan læse alle steder med at man bør kunne se hundens moder osv. Kennel VR opfølger ingen af de anbefalinger, og de har kontinuerligt solgt hunde siden sidste år og prisen er samtidig steget. Du er IKKE den eneste der har den bekymring eller den oplevelse, jeg har modtaget flere henvendelser omkring Kennel VR, og hun er også blevet anmeldt til Dansk Kennelklub. Kort sagt: stol mere på jeres mavefornemmelse end ønsket om at få en gravhund.
  3. Hej alle Jeg vil gerne "advare" andre der leder efter gravhunde online, om at købe dem fra den nyregistrerede kennel VR, CVR: 41493054. Med adresse c/o Velta Redliha Damparken 26, 1. th. 2610 Rødovre. Kennel VR blev registreret som virksomhed den 5. juli 2020, og der er tale om miniature gravhunde der importeres fra Letland med henblik på hurtigt videresalg. Jeg var selv ude for at se en, men blev skræmt af synet og informationen jeg blev mødt med. Hunden jeg så var 4 måneder, meget sky og knyttet til sælgers søster der var fløjet ind dagen før mit besøg, som skulle flyve tilbage til Letland dagen efter, og derfor skulle hunden sælges prompte. Hunden i sig selv så rask ud og havde de fornødne vaccinationer i det lettiske hundepas lignede det, men der var naturligvis ingen andre hvalpe fra kuldet, ligesom moderen ikke var der, og det lignede heller ikke der var hundeseng, legetøj eller lignende. Så omstændighederne var underlige. I dag kan jeg se, at der er to nye miniature gravhunde til salg fra samme kennel til en pris på 14500,- (2000 kr højere end for 2 uger siden da jeg så første hvalp). Det ligner også at sælger har en Yorkshire Terrier til salg. Det bliver formentlig ikke de sidste (https://www.dba.dk/saelger/privat/dba/6062992) Jeg ikke for at hænge sælger ud, men blot for at varsle andre potentielle købere om, at der foregår noget som måske ikke er helt fint.
×
×
  • Tilføj...