Hop til indhold

Velta Redliha

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Velta Redliha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community omdømme

  1. Det har jeg faktisk, hvis du sende din tel nr kan godt sende dig den certifikat 🙏🐶
  2. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
  3. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
  4. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
  5. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
  6. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
  7. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
  8. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
×
×
  • Tilføj...