Hop til indhold

Velta Redliha

Members
 • Antal indlæg

  9
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Velta Redliha

 • Rang
  Nybegynder

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Det har jeg faktisk, hvis du sende din tel nr kan godt sende dig den certifikat 🙏🐶
 2. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
 3. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
 4. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
 5. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
 6. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
 7. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
 8. Goddag hundedamen, hundedamen 1920, dogmom og gravhund50. Tak for jeres anmeldelse, jeg har tilladser fra Miljø og Fødevareministeriet og jeg kontakter dem i forlængelse af jeres formidling af falske oplysninger om mig og mit firma. Hvis I har spørgsmål om mit arbejde bedes I kontakte mig personligt.
×
×
 • Tilføj...