Hop til indhold

mnielsen83

Members
 • Antal indlæg

  3
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om mnielsen83

 • Rang
  Nybegynder
 1. Hun er ikke opdrætter som sådan, de har ved et "uheld" fået et kuld hvalpe og jeg har så købt en af dem. Jeg har efterhånden besøgt min hvalp mange gange og har en rigtig god fornemmelse i maven omkring både dem der har hvalpene men også de andre ting. Jeg vil ikke tage en længere diskussion med hende omkring ormekur, hun mener ikke det er nødvendigt fordi hun er sikker på far og mor intet har, men jeg bad hende pænt om at give min hvalp det, og det gør hun så. Der er også lavet en kontrakt hvor det står i. Jeg vil ikke gøre mere ud af det nu, vi har aftalt hvalpen får ormekur i næste ug
 2. Har talt med opdrætteren igen og bedt hende om at give min hvalp ormekur her når hun rammer 3-4 uger og igen inden jeg får hende med hjem, og det var hun helt indforstået med. Det med chip og vaccine osv er der bestilt tid til, så det bliver gjort. Og så har jeg aftalt med dyrlægen hun bliver kigget ordentligt igennem også når hun skal have sin 12 ugers vaccination.
 3. Hej, jeg står i den situation at jeg har købt en lille hvalp som jeg selvfølgelig glæder mig meget til at få hjem, hun er 3 uger gammel imorgen, og så siger opdrætter igår til mig at hun ikke synes hun bør få ormekur. Det er første gang jeg skal have hund så jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til det, bør jeg insistere på hun får ormekuren eller bør jeg sige ok og så bare få hende tjekket når jeg selv får hende? Alt input er værdsat :)
×
×
 • Tilføj...