Hop til indhold

Kate

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Kate

  1. Kate

    Hvalp 4 måneder

    Hej jeg søger enlig lidt råd til flere ting først lidt intro. Vi har en hanhund på lidt over 2 år en en hanhund på 4 måneder. Ham på 2 har ikke været så glad for hvalpen han acceptere den men gider ham ikke når han er overgearet. Så bliver der knurret. hvalpen er en schapendoes og han bider den anden hund i benene, er det en hvalpe ting eller hyrdehund og hvad kan vi gøre for at stoppe det? hvalpen står tidligt op mellem 5-6 og er frisk her, andre hunde vi har haft har sovet så længe vi har sovet. Er det bare tålmodighed? andre med erfaringer i hanhunde sammen?
  2. Kate

    Søvn

    Hej jeg vil høre hvordan jeres dag ser ud med en 5 måneders hval. Vi har en aktiv race, så hvis din hund er en sofa kartoffel så det ligemeget😂 men typisk dag op kl 7-7.30 gøre børnene klar ud mellem 8-9 både frit løb i skov og søg i haven. 9-9.30 til 11-1130 sover. herefter op aktiv et par timer får lidt mad, noget at tygge i måske en tur i hundeskoven og sover en times tid igen. kl 14.30-15 kommer børnene og så sover han helt sikkert ikke😂 kl 18 tag han som regl en lille lur mens vi spiser. ud på lille tur kl 19 samt mad ved træning eller foddersøg. kl 21 går han i seng til næste morgen så i læbet af dagen siver han 1-2 timer af et par omgange plus en lille ekstra lur ved aftensmad. er det ok?
  3. Hej jamen vi er ikke nået længere ind til en time, men det lige så meget fordi behovet ikke er her men det kommer jo. Men han er ok med det indtil nu
  4. Hej min hvalp er 12 uger, indtil nu har han fået mad 4 gange om dagen 7,11,15,19 men tænker vi skal til at give han 3 måltider, hvilken tider passer bedst? grundet corona arbejder vi hjemme, men træner stille IG roligt alene hjemme træning, hvor længe kan vi forvente en hvalp på 12 uger kam være alene hjemme?
×
×
  • Tilføj...