Hop til indhold

Pernille og Lucca

Members
 • Antal indlæg

  315
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

15.157 Excellent

Om Pernille og Lucca

 • Rang
  Langtidsholdbar

Personal Information

 • Lokation
  Randers
 • Køn
  Kvinde
 1. Hvalp laver meget nr 2.

  Hov, det er real nature wildernes men nok same same
 2. Hvalp laver meget nr 2.

  Min 4 måneders hvalp får en blanding af Royal Canin junior, Royal canin junior dyrlægefoder og Wolf of wilderness. Det første købte jeg fra opdrætter, det andet har jeg fået i hvalpepakker. Jeg har lagt mærke til at der kommer meget ud af den anden ende som i mange gange om dagen. Men fast og fin afføring. Tænker at det måske kan være på grund af korn der er i RC foder. Omvendt har jeg læst og hørt at hvalpe har behov for det ''fyld'' til at samle maven. Hvad har i erfaringer med til hvalpe?
 3. Foder til allergi hunde, og hunde med maveproblemer...

  Min tæve fik en slem omgang maveinfektion og havde efterfølgende lidt sart mave. Hun fik RC gastro intenstinal som grundfoder og så ellers ben, godbidder mm ved siden af
 4. Træning af hvalp, bideri

  Victor er en fuldstændig almindelig lækker og dejlig hvalp på snart 15 uger. Jeg har så bare det klassiske problem med ham: bideri. Han har en leg hvor han angriber mig og mit tøj hvor han så hænger fast. Det gælder især også vi skal gøre klar til at gå tur. Når han skal have sele på smider han sig ned og skaber sig og bider efter mine sko og bukseben. Jeg prøver at sige NEJ og rose når han er rolig (også med godbidder) men han er ikke så modtagelig. For det meste hjælper det hvis han får stoppet en godbid i munden mens han får sele på, men når han har spist den er vi lige vidt. Jeg prøver naturligvis at bevare roen, men jeg synes det kan være svært Hvad gør i med jeres hvalpe? Jeg er ret sikker på at han tror det er en leg, men det virker lidt som om han kører sig selv lidt op..
 5. Aktivering af hvalp

  Hvor meget og hvordan aktiverer i en hvalp? Jeg har en på 11 uger og det basale er selvfølgelig det vigtigste. Altså blive socialiseret, renlighed osv. Derudover er jeg ved at lære ham nogle små ting som sit, stå og sådan. Hvor meget kan man ''byde'' en hvalp på en dag?
 6. Hvalp bange for snoren

  Det er faktisk vendt lidt jeg købte i dag en killinge-sele med snor, sådan en meget meget tynd og let en. Lod ham have selen på indenfor og han virkede ikke til at bemærke den overhovedet. Snoren var let lige at sætte i uden det store roderi. Og han hyggede sig faktisk meget med at trisse rundt nedenfor bygningen! Årh det er så dejligt hvis det er der vi går hen imod vi skal jo ikke gå ture som sådan men han skal jo ud og se lidt. Han mødte en ældre tæve der bor her, det gik så fint
 7. Hvalp bange for snoren

  Han har halsbånd på hele tiden det er når han skal have snoren på at han panikker.. har i dag købt en mesh sele til ham..
 8. Hvalp bange for snoren

  Det er en lidt træls begyndelse herhjemme mht. ''gåture'' Og det er jeg selvfølgelig rigtig ked af da han skal have en god start! Jeg bor i lejlighed og er jo helt afhængig af, at Victor på 9 uger skal i snor og ned at besørge (og også kigge på verden lidt på et tidspunkt) Men han synes simpelthen det er så væmmeligt og stressende at skulle ''rodes rundt med''. Han panikker og vrider sig og får en dårlig oplevelse når han så også er kommet ned og ryster. Prøver selvfølgelig at gøre det meget forsigtigt og så stressfrit med godbidder. Han er opvokset i hus med have og havde en fest med det og har også været hjemme ved mine forældre i deres have. Jeg har også haft ham løs i fælleshaven hvor vi altid er, men det dur ikke. Har prøvet at skifte mellem snorene og sele/halsbånd. Det er 14 år siden jeg havde hvalp sidst men har ikke oplevet problemet. Heroppe i lejligheden fiser han rundt, laver ballade og er en glad hvalp. Måske lidt overgearet nogle gange men han bliver jo også stresset af at skulle igennem det virvar.. Han er til gengæld god til at gå på en avis også. Jeg har skrevet og spurgt min tidligere hundetræner/adfærdsbehandler så det behøves ikke siges Har i nogle gode råd?
 9. Give hvalpen ballast og den bedste start

  Hehe han bæres når det er nødvendigt men ja vi tager det stille og roligt. Han hygger sig med at komme ned i haven. Jeg synes godt nok han lugter.. sådan en hvalpeånde er noget speciel
 10. Give hvalpen ballast og den bedste start

  Nu bor jeg i lejlighed og derfor kommer han i snor og så ned på et stykke græs vi har hvor han gør sig ren vi møder indimellem folk der bor her (her er meeeget stile og roligt) så jeg tror også at det er nok stimulans de næste par dage. Jeg prøver at begrænse med at løfte på ham.. Jeg synes ikke han spiser så meget, men han er jo også lige flyttet.
 11. Give hvalpen ballast og den bedste start

  Jeg fik i lørdags lille Victor på 9 uger han er naturligvis lidt usikker på alt det nye. Han kom fra et godt og meget kærligt hjem hvor han var vant til at putte. Han ligger helst helt tæt og gerne på mig og piver hvis ikke han lige kan komme til det. I nat delte vi hovedpude Nu skal han lige falde til her, men vi skal da ud og se lidt.. opleve verden. Hvordan giver i hvalpen tryghed men også gør den lidt selvstændig?
 12. Ny hund, hvornår?

  Min mavefornemmelse var ikke den rette. Så ingen hvalp derfra. Men jeg skal op og kigge på et kuld igen i morgen. Et ups-kuld
 13. Ny hund, hvornår?

  Det er pekingeser Hvalpene er kun 3 uger..
 14. Krav og forventninger til opdrætter

  Jeg skal ud og finde min nye hvalp og har netop i dag været ude at kigge på et kuld. Jeg læser og læser på nettet. Hvad er jeres krav til opdrætter/avler? Udover de lovpligtige ting (ormekur, chip, vaccination)
 15. Ny hund, hvornår?

  Jeg skal ud og kigge på hvalp i morgen faktisk Jeg kan mærke at det er ved at være tid til at kigge.
×