Hop til indhold

Mille1234

Members
 • Antal indlæg

  4
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Mille1234

 • Rang
  Nybegynder
 1. Mange tak for svarerne - vi er måske blevet lidt klogere og må prøve os frem.
 2. Vi fodrer med Kronch Main tørfoder (som vi også bruger til godbidder), derudover får hun tyggeben af oksehud. Hun kan godt gå i to mdr. uden kløe, men pludselig blusser den voldsomt op igen, uden at vi har foretaget nogle ændringer af noget som helst. Kløen varer så igen i et par måneder og sådan fortsætter det igen og igen.
 3. Vi fodrer med Kronch Main tørfoder (som vi også bruger til godbidder), derudover får hun tyggeben af oksehud. Hun kan godt gå i to mdr. uden kløe, men pludselig blusser den voldsomt op igen, uden at vi har foretaget nogle ændringer af noget som helst. Kløen varer så igen i et par måneder og sådan fortsætter det igen og igen.
 4. Mille1234

  Kløe/allergi

  Vi har en brun labradortæve på 6 år, der lider af allergi (vi har ikke kunnet fået konstateret hvilken allergi der er tale om). Det er lige som om at vores dyrlæge famler i blinde. De sidste to år har hun fået Apoquel, 16 mg mod kløe (kr. 1800,- hver tredje måned), men nu er kløen vendt tilbage. Er der nogle der har nogle erfaringer mht. til kløe/allergiproblemer? Vi har hørt at det ikke er et ualmindeligt problem med brune labradorer.
×
×
 • Tilføj...