Hop til indhold

Flora

Members
  • Antal indlæg

    229
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Indlæg skrevet af Flora

  1. I nat havde det vidst været rigtig slemt, så vidt jeg kunne forstå på min far :-( så de har været ved dyrelægen med hende, men de kunne ikke hjælpe ... det var også lidt det vi havde regnet med, at de ville sige. Men hun har fået noget smertestillende, som har lindret smerterne lidt. Hun kan ihvertfald gå rundt i dag, men hun vil stadig ikke hoppe op i sofaen eller ud og gå ..

    Fandt de ud af hvad der var galt eller er hun "bare" kommet på smertestillende?

  2. Det er halvanden måned siden hun stoppede. Men hun er ikke blevet mere aggressiv og tager heller ikke ting til sig, som hun passer.

    Teoretisk set kunne det godt være tilfældet, men jeg ville dog stadigvæk tage hende til en dyrlæge for at være helt sikker. Det kan jo variere meget fra hund til hund hvordan den opfører sig under en falsk drægtighed, så det kan være svært at se om det lige præcis er dét der er galt, uden først at udelukke at det er noget andet. Hvis ikke I tager hende til en dyrlæge i dag ville jeg holde lidt øje med hende i nat, bare for at være helt sikker. Som nogle af de andre har nævnt er det meget svært for os at vurdere hvor slemt det er ud fra noget du har skrevet, men hvis hun ligger stille/sover hele tiden, og ikke virker så glad og aktiv som normalvis, så ville jeg holde ekstra godt øje med hende. Det kan være tegn på falsk drægtighed, men det kan også være tegn på at hun er i smerter. Har hun drukket vand idag? Ellers så er det vigtigt at I forsøger at få lidt vand i hende så hun ikke dehydrerer. Det kan også være I skal prøve at håndfodre hende med noget hun godt kan lide, for at sikre at hun får lidt mad, hvis hun altså slet ikke har spist hele dagen.

     

    Jeg krydser fingre for at det bare er falsk drægtighed :x:

  3. der er ikke mange der holder åbent på dette tidspunkt, derudover ser man også lige tiden an og ringer ikke bare som en eller anden desperat. Desuden kunne det være at der var en der havde oplevet det samme, selvfølgelig tager jeg hende til dyrlægen i morgen. Jeg ringer jo heller ikke til lægen første dag jeg føler mig skidt.

    Det er anderledes med dyr. Vi tager afsted med det samme hvis Treasure opfører sig anderledes, da hunde ikke ændrer adfærd medmindre der er noget galt. Sådan som du beskriver jeres hund lyder det som mine forældres hund der lige er blevet aflivet. Hun havde en diskusprolaps samt bugspytkirtelbetændelse, og hun havde meget ondt. Når hun ikke fik smertestillende opførte hun sig på samme måde, ville ikke hoppe op og lå helt stille. Jeg siger ikke at jeres har det samme, men den ændrede adfærd tyder på at den har ondt.

    Eftersom hunden ikke kan fortælle hvorvidt den har ondt eller ej er det meget vigtigt at man som ejer reagerer på den ændrede adfærd. Når det er så massiv en ændring som ved jeres hund ville jeg reagere med det samme og ikke "se tiden an". Jeg ville kun vælge at se tiden an hvis der kun var tale om at hunden led af madlede og ændret afføring og uden anden ændring i adfærden.

    Jeg håber at I finder ud af hvad der er galt, og at det ikke er noget alvorligt.

  4. Teoretisk set kunne der godt være noget om nogle af tingene. F.eks. kan det godt være at gule labrador hunde fælder mere end sorte, hvis genet for at fælde mere er koblet med genet for den gule farve. Jeg vil forsøge meget kort at forklare hvorfor dette kan være tilfældet.

    Når et menneske eller pattedyr producerer kønsceller sker det ved en proces der hedder meiosen. Jeg vil bruge mennesket som eksempel. Ved vores meiose bliver vores 23 kromosomerpar delt i to - dvs. at der bliver dannet to kønsceller med hver 23 kromosomer, heraf 1 kønskromosom og 22 "almindelige" kromosomer. Ved de almindelige kromosomer sker der en overkrydsning inden at disse bliver delt, hvilket vil sige at dele af de allelle kromosomer - dvs. de to kromosomer der koder for det samme - "bytter" nogle gener. På den måde bliver der skabt flest muligt forskellige kønsceller og der er størst chance for overlevelse.

    Ved denne overkrydsning af DNA er der gener der næsten aldrig bliver skilt ad. Dette skyldes at de to gener sidder så tæt på kromosomet at der aldrig bliver byttet det ene gen uden at det andet følger med. Så, hvis vi antager at genet for gul farve sidder så tæt på genet for at fælde mere, kan der strengt taget godt være flere gule labrador der fælder mere end sorte labrador.

    Jeg må dog ærligt indrømme at jeg ikke ved om disse gener er sammenkoblede, eller om det "bare" er en skrøne at de følder mere, men teoretisk set burde det være muligt. :-D

    Man kan dog også spørge sig selv om den gule farve måske kunne få det til at synes af mere pels, da denne jo er mere synlig på de fleste overflader end den sorte pels er :blink:

  5. Treasure var den kloge i kuldet. Han hed Sokrat, opkaldt efter Sokrates, inden vi ændrede hans navn til Treasure. Han var altid god til at finde på nye narrestreger og til at få de andre med på disse. Blandt andet fortalte opdrætteren at de havde en hvalpegård, hvor der havde været en låge i som hvalpene blev lukket ud af. En dag begyndte T at hoppe op ad denne låge, og inden længe stod alle 6 hvalpe og hoppede op ad lågen, hvilket resulterede i at lågen gik i stykker og hvalpene fik fri adgang til stuen. Han var også den hvalp moderen altid var efter, hun skulle altid tryne ham lidt mere end de andre, hvilket nok skyldtes at han var den eneste hvalp der faktisk kæmpede imod hende. Treasure havde et sort halsbånd, men det var aldrig på da han, modsat alle de andre, altid ville tygge i sit halsbånd.

  6. Tak for svar. Følte mig lidt dum igår da jeg indså jeg havde skrevet diskuskolaps igennem hele indlægget - ikke diskusprolaps. Man burde nok ikke lave indlæg når man er træt :oops:

    De har besluttet sig for at få foretaget CT scanningen. Det er mange penge men jeg læste igår meget rundt omkring, og kunne fortælle min mor at operation kun er i de meget svære tilfælde, så de håber selvfølgelig at det er et lettere tilfælde hvor det ikke er nødvendigt, og hvor behandlingen er lidt billigere.

     

    Mht massage så vil min mor helst ikke røre ved bettys ryg før de ved hvad der er galt, da hun ikke vil risikere at forværre det. Vi masserer selv blidt (min mor har taget KST-kurser), men det hjælper vist ikke så meget. Igår gav vi Betty en varmepude for at se om det ville hjælpe lidt, men der var ikke nogen synlig lindring. hvis dyrlægen giver grønt lys vil vi dog prøve at tage hende til Christian Hembo.

     

    Mht. Aflivningen synes jeg ikke det er begrundet endnu. Med smertestillende piller har Betty det godt og løber rundt som normalt, hun er madglad og kontaktsøgende og ville gerne med på gåtur hvis vi lod hende. Det er kun når den smertestillende effekt begynder at forsvinde at hun får ondt. Vi håber at hvis det er en diskusprolaps, at den så kan behandles med binyrebarkomon, som jeg har læst er brugt nogen steder, og med smertestillende og genoptræning. Eftersom hun ikke går underligt eller er lam håber jeg den ikke er så alvorlig.

     

    Men er der andet vi kan gøre udover den blide massage, varmepude og smertestillende medicin? Jeg vil ud at købe en madskål og vandskål der er løftet over jorden idag, så hun ikke skal bukke sig for at spise, men jeg vil jo gerne gøre mere for at reducere hendes smerter.

  7. Hej HF'ere.

    Jeg tænkte at I måske kunne hjælpe. Mine forældres 7'årige cocker/springer spaniel blanding er desværre gået hen og er blevet syg. Dvs. Hun har meget stærke smerter et eller andet sted i kroppen. Pt. Har hun fået taget røntgen billeder to gange og er blevet ultralydsscannet, fået taget blodprøver og har fået sendt prøver afsted for at tjekke bugspytkirtlen. Næste skridt vil blive hvis hun skal CT scannes, hvilket mine forældre overvejer om kan betale sig (det koster trods alt 7000 kr og vil jo kun identificere kilden, ikke behandle den). I disse scanninger er der udelukket spondylose, HD, kræft i blødlegemerne, samt diskuskolaps i den nedre ryg. Umiddelbart mistænker lægerne enten kræft i rygsøjlen eller en diskuskolaps i den øvre ryg/nakken.

     

    Hendes smerter synes at komme når hun enten bevæger sig hurtigt/anderledes og efter at have bevæget sig. Flere gange har mine forældre forsøgt at tage hende ud på en lille gåtur (300 meter) hvor hun enten er gået i stå på turen og ikke har kunnet gå mere eller har været ude af stand til at bevæge sig når hun kom hjem. Hun får pt. 1/2 smertestillende pille hver 12 timer og det hjælper så hun ikke har ondt. Der er ikke noget at se på hendes ryg men hun synes at ømme sig når man presser på hendes ryg.

    Jeg ville høre om der er nogen herinde der har haft hunde med diskuskolaps som kan fortælle lidt om dette lyder som sådan en? Og som måske har fået det opereret og kan fortælle hvordan det gik? Eller om der er andre måder at gøre det tåleligt for hunden?

  8. Der er en blogger som gik i gang med at vaske hår med vand - og kun vand. Hun har utrolig fint hår og var meget obs med børstningen, lagde endda videoer ud med børsteteknik osv. :lol:

     

    Hun endte med svamp i hovedbunden. Store røde plamager. Så ja, det er en god idé at være opmærksom på, hvis man ikke har tænkt sig at bruge andet til at rense med engang imellem.

     

     

    Ja, samme her - jeg har fået mere fald i håret, hvilket er absolut positivt :-D

    Nå okay. Jeg prøver at vaske med eddike idag, det har jeg ikke prøvet før og hvis det kan gøre mit hår pænere ar vaske med det en sjælden gang imellem så må det da prøves. Læste en masse om det igår, og det kan ikke finde noget om at det skulle være skadeligt for hverken hår eller hud, men nu må vi se hvad min hovedbund siger til det. :mrgreen: (Så kam jeg forhåbentligt også slippe for svamp i hovedbunden - adr.)

  9. Ja. Man skal vist passe på med KUN at bruge vand, for det kan danne svamp i hovedbunden. Derfor supplerer jeg med de to andre ting. Æg gør mit hår sindsygt blødt og renser det helt fint, uden at få det til at blive "flyvsk" som jeg synes shampoo og rassoul godt kan gøre. Den sidste måned har jeg brugt 4 æg og så ellers vand :-D

    Så vidt jeg har forstået er det mest et problem med svamp hvis man har tykt, langt hår og ikke får fordelt hårets naturlige olier ordentligt, da de så vil danne et lag på hovedbunden som gør cellerne ikke kan respirere ordentligt og at der bliver mere fugtigt i hovedbunden. Men jeg holder også øje med min hovedbund da jeg kun har været 3 måneder uden shampoo.

     

    Jeg har ikke været til frisør siden jeg stoppede med shampoo. Jeg vil gerne have langt hår og ønsker at mine "etager" vokser ud, så jeg får bare Casper til at klippe mine spidser lige over engang imellem. Men faktisk oplever jeg slet ikke spaltede spidser på samme måde som jeg gjorde før :hmm: Til gengæld føles mit hår kraftigere og som om det vokser hurtigere. Men det kan godt være ren indbildning :mrgreen: Men ellers kan frisøren jo sagtens bare vaske dit hår i vand.

    Ja, jeg må bede frisøren om kun at bruge vand. :-) Jeg synes faktisk også at mit hår er meget kraftigere og flottere end før. Før så det også ud til altid at kræve en klipning fordi det blev så "flyvsk", men nu lægger det sig faktisk rigtigt pænt. Og så har jeg fået krøller, hvilket jeg synes er lidt sjovt. Ikke sådan nogle proptrækker krøller, men nogle løse slangekrøller. :lol:

  10. Jeg har ikke brugt shampoo siden i sommers :-D Vasker mit hår med æg og rassul og bruger så olie i længderne. Ellers har jeg droppet alt hvad der hedder hårprodukter og mit hår + hovedbund har aldrig haft det bedre :-D

    Det lyder interessant. Jeg bruger kun vand, men har hørt om andre der bruger forskellige blandinger med bagepulver og æblecidereddike, men aldrig om æg og rasul. Jeg synes også at mit hår og hovedbund har det bedre nu end nogensinde før, men jeg tror det skyldes at mit hår generelt bliver tørt når jeg bruger shampoo.

    Hvad siger din frisør når du skal ind og have klippet hår? Klipper de håret tørt?

  11. Men bliver det slet ikke fedtet? :genert:

    Altså, hvis jeg ikke fordeler den olie min hovedbund producerer, så bliver det en smule fedtet helt oppe ved hårrødderne. Men hvis jeg børster mit hår i et par minutter hver dag så bliver det slet ikke fedtet. Årsagen til at håret normalvis bliver fedtet er jo at du, når du bruger shampoo, fjerner den olie, hvilket betyder at hovedbunden "overproducerer" olie for at gøre op for det fjernede. :blink: Men når man lige skal vænne hovedbunden til man ikke længere bruger shampoo, så er der et par uger hvor man har meget fedtet hår. :badr:

  12. Jeg er begyndt at bruge olie til min hovedbund og nogle gange til resten af håret, så jeg er nødt til at bruge shampoo for at få det ud.

     

    Bruger du noget andet end shampoo eller vasker du det bare med vand? Og hvor ofte vasker du hår?

    ja, så er shampoo nødvendigt. Jeg bruger kun vand og derfor ingen hår produkter overhovedet fordi de ellers er umulige at få ud. Jeg vasker hår 1-2 gange om ugen alt efter hvad jeg synes er nødvendigt. Mit hår bliver ikke beskidt eller lugter, men den olie min hovedbund producerer skal fordeles i håret, hvilket jeg gør med en naturbørste (boar briste brush på engelsk, ved ikke hvad de hedder på dansk :oops:) dagligt. Når der er gået en lille uges tid vasker jeg håret og masserer hovedbunden godt, hvilket hjælper til at frigøre olien så den kan blive fordelt bedre.

  13. Jeg tror også du langsomt skal arbejde dig op i højden. Hvis du tager en cm ad gangen kan det være hun langsomt finder ud af at tingene også kan være gemt højere oppe, for det kan jo være hun ikke forstår det også er en del af legen.

     

    Hvordan har du introduceret til denne leg? Kunne godt tænke mig at prøve med T, men er lidt usikker på den bedste måde at introducere det på. :-D

  14. Jeg har denne skønne lille chi tæve hvalp som jeg fik hjem for 2 dage siden. Hun er 5 måneder gammel.

     

    Hendes tidligere sted havde de en kattelem de kunne gå ud af, når de skulle tisse osv. Så hun er åbenbart ikke renlig, hvilket jeg er ret bitter over de ikke fortalte noget om, nu hun er 5 måneder gammel.

     

    Hun sover hos mig i en transportkasse om natten, da jeg ikke kan holde øje med hvor hun tisser når jeg jo sover. Men hun tisser OVERALT konstant :-( Jeg bliver sindssyg.. hver gang hun bliver lukket ud af transportkassen tisser hun både en lille sø i den og ude på gulvet når hun hopper derud. Når hun bliver kælet med, tisser hun, når hun gør tisser hun, hun tisser hele tiden. Mange gange fordi det ligner hun bliver overivrig, men selvom jeg f.eks har været ude og gå en lang tur med hende, tisser hun lige når hun kommer ind af døren.

     

    Jeg bor i lejlighedskompleks, så kan ikke bare lade hende rende ud, skal selv med og bære hende ned. Jeg går med hende ca. hver anden til trejde time. Men hun tisser stadig overalt indenfor.. i min seng, på mit gulvtæppe, overalt :-( Hvis det ikke snart stopper, kan jeg simpelthen ikke ha hende mere.. Og jeg vil bare virkelig ikke af med hende..

     

    Hver gang hun tisser udenfor giver jeg hende masser af ros, men når hun tisser indenfor ved jeg ikke hvad jeg skal gøre, har opgivet at skælde hende ud.. er så magtesløs

     

    Håber virkelig I kan hjælpe mig..

    Du siger du har haft hende i to dage, har du overvejet det måske til dels kunne være stress over at hun er flyttet et nyt sted hen? Hun er jo ikke så gammel, så giv hende lidt tid til at indfinde sig og til at finde ud af hvor hun nu skal tisse. Hunde ved jo ikke per automatik at det ikke er OK at tisse indenfor, så selvom hun tissede udenfor der hvor hun boede før, er det jo ikke ensbetydende med at hun nødvendigvis ved hun skal tisse udenfor hjemme hos dig. Jeg ville være tålmodig og fortsætte med at rose når hun tisser udenfor, eventuelt medbringe nogle super lækre godbider, og så ignorere når hun tisser indenfor. Sørg for at du får fjernet lugten af urinen indenfor med rodalon, da hun ellers vil have større tilbøjelighed til igen at tisse det samme sted.

    Jeg ville nok også overveje at gå ud hver time med hende, da du skal overveje at hvalpe ikke altid har den største blærekontrol. På den måde øger du chancerne for at hun tisser udenfor, og jo oftere du roser hende for dette jo oftere vil hun gøre det.

  15. Jeg er enig med Amocca, dog kunne du gå ud og anskaffe dig en voksen hund hvor du er sikker på den ikke er nervøst anlagt. Du kan jo aldrig vide med en hvalp om den er bange af sig blot fordi racen normalvis ikke er det - der er jo raceafvigelser, og rigtigt meget af det kommer fra indprægning i den første tid, og hvalpen kunne jo gå hen og lære af din voksne hund at det er normalt at være nervøst anlagt.

  16. Okay girls, ved ikke om dette er den rette tråd men here goes: jeg er vild med strømpeholdere. Synes de er langt mere behagelige end f.eks. Strømpebukser. MEN jeg mangler en model med noget stærkere end de der sølle plastik dutter der sidder på de fleste modeller. Kender I nogle med evt. Hårdt plastik eller metal af en art? (Hvis jeg altså ikke er den eneste der er lidt 'gammeldags' og bruger strømpeholdere :engel:)

  17. Jeg kan ikke så godt lide tanken om at begrænse hunden så meget, så jeg ville ikke bruge bur - men andre gør det vist med god succes.

    Vores hund havde også enormt svært ved at affinde sig med at være alene. Jeg fik det råd at adskille mig fra hunden med et gitter, så hunden lærer at det ikke er så farligt at være adskilt. Jeg ville sørge for at hunden er træt og sågive den noget den kan hygge sig med - jeg giver et frossent marvben med vådfoder i. Jeg vil så sætte mig på den anden side af gitteret, så hunden kan se mig. Så vil jeg først gå ind til hunden, når den er faldet til ro. Det virkede som en god start foros.

    Håber det kan bruges til noget.

    Jeg er heller ikke glad for at begrænse ham så meget, men jeg tænkte at hvis det er i kortere perioder, altså så han stadigvæk kan holde sig, ville jeg kunne acceptere det som en opstart til at lære ham at være alene. Vi har ikke rigtigt mulighed for at opsætte et gitter, da han skal være i vores soveværelse (vi bor pt ved min svigermor, hvilket er meget normalt hernede, og det betyder han kun kan opholde sig i resten af huset når vi er hjemme). Det var også lige så meget så han kan lære at det er ok at ligge alene imens jeg f.eks. er i soveværelset og læser lektier, så Van lærer at slappe af for sig selv.

     

     

     

     

     

     

    Hej

     

     

    Jeg havde en tråd omkring anvendelse af bur herinde, for ikke så længe siden. Den hedder anvendelse af bur til andet end transport, der var der en masse som skrev hvordan de anvender bur og for og imod.

     

     

    Nu kender jeg ikke din hund, men med min egen er vi lige nu godt igang med alene-hjemme træning. Jeg sørger selvfølgelig for at han har tisset af og er blevet aktiveret og så venter jeg lidt, lige som du gør, på at han er i ro. Jeg har ham lukket inde i min entre, hvor han har sit bur, som han bruger som kurv (det er ikke lukket), inde i den ligger hans tyggeting, og så har han en skål med vand ved siden af. Min trives fint i entréen, og jeg ved fra min tidligere hund at det kan være en fordel med begrænset plads.

     

     

    Jeg lader ham se mig gå, men jeg siger ikke farvel til ham, og jeg prøver heller ikke at aflede ham. Jeg startede med minutter og er nu oppe på 2 timer (han kan ikke holde sig i mere end 2-4 timer ad gangen, så jeg trapper ikke yderligere op foreløbigt). Min hund ligger sig til at sove med det samme jeg går.

     

     

    Jeg et tænker at din hund måske ikke opdager at den er alene, før end den er færdig med aktiviteten du har givet den. Og derfor først reagere når den er færdig. Jeg ville starte forfra, uden afledning. Jeg startede med at gå på toilet med lukket dør, så gik jeg ud for at ryge uden min hund, og så trak jeg ret hurtigt tiden op. Jeg variere længden, nogle gange er det 5 min, nogle gange en halv time, nogle gange 2 timer. Min er alene 1-3 gange om dagen i mere end 20 minutter. Når jeg kommer hjem igen, går jeg bare ind som om at jeg kun har været ude i to sekunder, han rejser sig og strækker sig og så løfter jeg ham ud på græsset, som jeg gør hver gang han vågner.

     

     

    Ved ikke om min hund bare er en engel til det, eller om det er fremgangsmåden der har virket.

    Det er samme fremgangsmåde jeg startede med, men mere end et par minutter så hyler han selvom jeg langsomt trapper op med 30 sekunder ad gangen. Jeg går aldrig ind imens han hyler men venter på en pause. Det der irriterer mig er at han begynder at gøre ting han ikke må, f.eks. At bide i møbler osv, næsten med det samme jeg går udenfor. Han ved godt jeg ikke skælder ham ud når jeg ikke er der, og når han begynder at kede sig med det så giver han sig til at pibe. Det er som om han ikke kan finde ud af at slappe af for sig selv, og det var derfor jeg ville prøve først med buret at lære ham at slappe af for sig selv, og så håbe at når buret bliver åbnet vil han selv søge det fordi det er der han vil være vant til... Hvis det giver nogen mening.

     

     

    Jeg vil sige er en Labrador - det er vist det du har Flora - er en lidt stor hund at have i bur. det er jo unægtelig noget lettere at hav et rummeligt bur til en hund på 5 kg og så en på 25-30 kg.

     

     

    Jeg tror de fleste med hunde i den størrelse bruger bure ret begrænset. Men ok, et bur på 120 x 90 rummer fint en labrador også i flere timer og der er plads til vand mv. ellers er jeg tilhænger af at hunde lades alene i et passende rum - 4-10 kvm. det kan være en gang eller et badeværelse eller køkken, men jeg tror mange hunde bliver unødig urolige af at have adgang til mange rum.

    Ja, det er et meget stort bur man skal have fat i til en labrador. Vi har haft kig på det største vi kunne finde hernede, 100L, 60W,80H, men vi vil alligevel skulle anskaffe et på et tidspunkt når min mand finder job i DK. Vi har ikke mulighed for at lade ham være i mindre rum, da min svigermor ikke brydes sig om han er andre steder end i vores soveværelse når vi ikke er hjemme. Derudover vil hun ikke at vi flytter møblerne fra vores værelse til et andet rum, hvilket gør mig en smule frustreret fordi jeg jo helst ikke vil han får dårlige vaner til at ødelægge møbler når han er alene.

     

     

     

    Jeg ved godt at langsomt frem er den fremherskende metode i mange kredse (altså, at man bygger så lidt som 5-10 sekunder på ad gangen) men mit lille personlige statistiske materiale siger at det stresser hundene og skaber en forventning om at blive forladt fordi situationen bliver nødt til at gentages så ofte. Ellers når man jo ingen vegne.

     

    Nu skal jeg jo ikke kunne sige om din lille fyr er skrækslagen for at være alene hjemme (selvom det ville undre mig da han kan koncentrere sig om guffer i 10 minutter) men min hund havde samme mønster. I tiden det tog hende at støvsuge hjemmet for godbidder hørte jeg ikke en lyd, men så startede sirenen ellers også og jeg kunne høre hende møfle rundt derinde. En dag lød jeg hende hyle færdig og gik ind det kvarter det tog hende at blive stille og der har aldrig været noget siden. Hun er så hverken lukket ude af rum eller inde i et bur, men går frit i hjemmet som når jeg også er hjemme.

    De par gange han har været alene og hyler er jeg aldrig gået herind imens han hyler men venter på en pause i hyleriet, men næste gang jeg går i længere tid end 10 minutter begynder han alligevel at hyle igen.

     

    Mange tak for svar allesammen :)

  18. Jeg ved ikke mht. Internat, men måske hende her kan hjælpe i de første par måneder med amning osv. http://www.ammestuen.dk/832618, ellers prøv at henvend dig i et internat og hør hvad de siger. På denne side står der om en lab der søger ekstra hvalpe, den fødte D. 19., så måske der er hjælp at hente. Nu ved jeg ikke hvor hvalpene befinder sig og om set er umuligt at transportere hertil, men tænker at når de skifter til fast føde kan de nok afleveres på et internat.

     

    edit: kan se der står nedenunder at hunden er optaget. :(

×
×
  • Tilføj...