Hop til indhold

Mj22

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Mj22

  1. Ja, holder ham i snor når alle er i snor. ved legetid tog jeg snoren af og han fandt en hvalp og endelig løb han rundt som andre hvalpe, tror på det nok skal komme, hen af vejen. Var til store hestedag og der hilste han på mange mennesker og hunde - det gik også fint. Ja, men det viste vi ikke at han var en usikker og tilbageholdende. Men ja, det var da en mulighed at få en professionel hjælp til os og ham. Tak for dit svar endnu gang 🙂
  2. Hej Pivpiv, Tror ikke han er testet via dkk hvalpe test - vi valgte ham, fordi at han sad stille og kiggede på os og derefter kom stille hen til os. Er det dyrelægen der laver denne dkk test - for i hans vaccinationsbog står der ikke noget, hvis der skulle stå noget der! Tak, jeg tager helt klart tage fat i træneren og hører om jeg kan slippe ham fri på afstand, så han ikke føler sig "fanget" så må vi se om der kommer en hund hen til ham.. så er han mere fri til at komme væk. Tak for at dine svar.
  3. Mange tak for dit svar. - kan ikke se at mit svar ikke er gået igennem 😬 Nej, han er fra en privat opdrætter i Kolding, ingen problemer der. Hans forældre er helt rolige. Han har været i menneske kontakt og ude og opleve forskelligt, sammen med de andre hvalpe, faren og moderen. Hvalpene boede inde i huset. Vi har fået at vide at han var den stille i hvalpekullet. Skal siges at han er meget obs på hvor vi er, og skal lige tjekke. Men ville helt klart prøve, det med begge er i snor og ikke kun ham.
  4. Hej, Vi har en american Bully på 3 mdr. når vi er til hvalpetræning er han bange for alle de andre hvalpe + de andre ejere. Når vi går ture og møde andre hunde løber han modsat. vi prøver at opmuntre med godbidder og hvis det er for meget, anerkender vi og går væk derfra med ham, så han kan stå og kigge. Det tog ham 14 dage at føle sig tryg hjemme hos os og fra dag 2 sov han igennem ( hvis man kan sige det om en hvalp kl. 22-6 om morgen) Men har i et bud på hvad vi kan gøre ? ( vi tænkt om man kunne lave en hundedate med en rolig hund eller 2 og mødes flere gange, så han kan se at det er ok) Håber i har en løsning, til at hjælpe os, på forhånd tak.
  5. Mj22

    American Bully

    Hej, vi har en American Bully på 3 mdr. (fik ham som 8 uger)det tog ham ca. 14 dage at falde til hos os. Mit problem er at han er bange og utryg ved andre hunde og mennesker.. vi går til hvalpetræning og der øver vi at være tæt på andre hvalpe, men han piver eller halen mellem benene og gemmer sig ved mig. Vi anerkender og tvinger ham ikke til noget. Har i en god måde til at få ham til at være åben over andre hunde og mennesker.. tænker om man kan mødes med en hund i en lukket have flere gange og rose når den anden hund kommer og snuser og han ikke løber væk( vi er ude og gå hvor der er mennesker/børn så han kan vende sig til det) alle må hilse hvis han vil. Hilsen Mj
×
×
  • Tilføj...