Hop til indhold

MikkelS

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

MikkelS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Community omdømme

  1. Er træning så vigtig? Vi havde tænkt at man sagtens kunne overleve uden.
  2. Så bliver børnene bare lidt gamle synes vi til at få hund. De er 3 og 5 år nu, så vi tænker at det passer perfekt at starte nu. :)
  3. Der skulle have stået labrador selvfølgelig, men autocorrect var lige lidt hurtig. Linket kan Admin bare fjerne. Det er ikke så vigtigt i den her sammenhæng... bare for at vise hvad jeg havde fundet.
  4. Hej, Jeg har (sammen med min kæreste og børn) ledt efter hund i et stykke tid, og vi er kommet frem til at en Labradoodle (med ordenlig stambog) i er noget vi alle sammen gerne vil have. Vi tænker at vi også skal have et lille hus til den, en snor og lidt legetøj, så derfor løber tingene nok samlet set op i 20.000-25.000 kr. Kender I nogle forhandlere/kenneler, hvor man kan få billig finansiering, eller er får man bedre tilbud ved at benytte en dedikeret hjemmeside til at finde finansieringen? Noget i stil med Goloan eller lignende. Vi har afsat penge i budgettet til at afbetale over 2-3 år alt efter hvad vores rente ender på, og hvad lånet samlet set løber op i + de løbende omkostninger til at holde vores nye familiemedlem i live. :)
×
×
  • Tilføj...