Hop til indhold

Hoireby

Members
 • Antal indlæg

  8
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

0 Neutral

Om Hoireby

 • Rang
  Nybegynder

Personal Information

 • Køn
  Mand
 1. Det med benet tror jeg ikke, vi har ikke testet det endnu. Vil betegne ham som 75% klistrer, 25 % nysgerrig..
 2. Nogen af jer der kan fortælle mig hvirdn at jeg skal tolke at Ludvig fiser rundt efter min og min kæreste hele tiden? Usikkerhed? I så fald, nogen gode råd??
 3. Mange tak for dit svar og deler din erfaring.. Tror virkelig at jeg kan bruge lige netop dette!!
 4. Hej Soegaard.. Vil give dig ret i det du skriver. Gik lige en meget kort tur med Ludvig og lavede lidt gadedrenge hop.. Han reagerede positivt. Krydrede det med at vi sad 5 minutter og bare kiggede. Håber at han kan se at verdenen ikke er så grum og farlig. Og stemmelejet var i det normale. Man bliver sgu bare forvirret når den lille gut bliver bange.. ?
 5. Hej Ascha. Jeg tager det ikke som at du stikker til mig - du prøver jo blot at finde sagens kerne med spørgsmål, hvilket jeg er taknemmelig for! ?.. Første gang at vi gik udenfor gårdspladsen, blev han bange af naboens hund som gøede højt - og løb modsat retning af os, vi fik ham hurtigt lokket tilbage. Der går cirka 30-60 sekunder før halen er oppe igen og han snuser. Der er vi så også på vej tilbage mod huset (hans safehouse). Efter de 2 uger med min kæreste hjemme, skal han være alene hjem 4-6 timer dagligt. Vi har have ja. Er MEGET taknemmelig for din hjælp Ascha. Tak for at du tager dig tid?
 6. Ascha - efter de 2 uger så har min kæreste 2 uger hjemme med ham endnu..
 7. Murphy - når han bliver bange på korte ture så kalder vi han ind og giver så meget kærlighed som muligt mens vi arbejder videre på hændelsen. Vi skal starte hvalpetræning her i august på et 4 personer/hvalpe hold.
 8. Hoireby

  Min hvalp er usikker

  Slap desværre ikke for et indlæg herinde. Vi oplever desværre at vore 10 uger lab/samojede hvalp, Ludvig er meget usikker. han får meget kærlighed og tryghed med vi oplever at selv små ting får halen til at gå mellem benene når vi går små ture. dugfrisk eksempel: hertil morgen var vi ude og gå en lille tur og så var der en flok fugle som lettede og oplevelsen af dette fik ham til at bakke meget hurtigt og søge tryghed hos mig. Andre eksempler er også oplevet. vi har planlagt 2 ugers ferie sammen med ham - han har været hjemme i 5 dage nu. Har i nogen guldkorn som i vil dele med en urolig hvalpe-ejer? er urolig for at det ikke bliver bedre trods indsatsen. Mvh martin
×
×
 • Tilføj...