Hop til indhold

Mere lort end lagkage...


Gæst Picasso
 Share

Recommended Posts

Gæst Picasso

Allerførst vil jeg godt beklage overskriften, men var træt og weekend-parat og derfor var det det bedste jeg kunne komme på.

 

Det handler om at vores vidunderlige lille vaps generelt er rigtig dygtig til at holde sig - specielt når vi er vågne og kan holde øje med hans signaler. Han er 11 uger og vi har haft ham mindre end 1 uge.

 

Vi står op hver 2.-3. time om natten og ser om han sover og hvis der er lidt liv i ham - så får han tilbud om at gøre sneen gul.

 

Men vi undrer os lidt over hvordan det kan være at når han endelig laver noget indenfor, så er det oftest pølser/bæ (eller hvad man nu ynder at kalde det) og sjældent tis.. Er det noget vi skal bekymre os over?

 

Konsistensen (for at blive i den verden) er ikke fast men heller ikke flydende - er det pga kostændringer oder was?

 

Og så lige et bonusspørgsmål: Hvor længe skal man bløde foderet (Hills Puppy til Large Breed) op?

Link til indlæg
Del på andre sites

Konsistensen skal helst ikke være for blød for længe.. Det er tegn på at maven ikke er helt god - men heller ikke helt slem. I kan måske hjælpe det lidt på vej med noget skånekost (udkogt ris og kylling).

Har i skiftet foder over en uges tid?

 

I kan vel sagtens stoppe med at bløde maden op nu, vi gjorde det efter måske 2 uger, men det var fordi at Motor slugte sin mad hurtigere end vi kunne nå at blinke.

 

Forstår virkelig ikke at i står op om natten? Er han så ude hver 2-3 time hele døgnet? Altså, hvis i vil blive ved med det, skal i vel blive ved indtil han er 4-5 måneder, der begynder blæren at give mening.. Han skal nok komme efter det, Motor har såmænd også lagt et par gaver herinde, men det er han stoppet med igen, indtil videre i hvert fald :mrgreen:.

 

Hvornår er det han skal lave pølser? Spiser han på faste tidspunkter? For så kommer det vel også ud sådan nogenlunde inden for en vis tidsramme. Og så må i gå ud med ham dér. Ikke for at lege, bare gå lidt rundt i nærheden af der, hvor han gerne vil tisse osv.

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Picasso

Vi vælger at tro på at hans hyppige trang til nummer 2 - er fordi han for nylig har skiftet foder, og maven ikke er helt tilvænnet endnu.

Idag har hyppigheden været mindre, selvom der lå to gaver til os imorges efter en hel nat - og intet tis.

 

Han er blevet luftet med henblik på at besørge i tidsrummet efter maden og kort tid inden sengetid. Men uden held - indtil videre.

 

Men hold op hvor er der mange små tanker og undringer med sådan en størrelser rendende rundt.

Link til indlæg
Del på andre sites

hej og velkommen du kunne give ham lidt a 38 ved siden af det er godt for mavsen vi bløder ikke maden op til vores lille babymops men vi kan se på hans numse når han skal stooort så det retter vi os efter gggggg men selvfølgelig sker der lidt uheld i ny og næ

hilsen her fra og held og lykke

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...