Hop til indhold

BassilBerner

Members
 • Antal indlæg

  9.396
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

175 Excellent

Om BassilBerner

 • Rang
  Udødelig
 • Fødselsdag Oktober 21

Personal Information

 • Lokation
  Lindenborg, Roskilde
 • Køn
  Kvinde
 1. Du kan få en shampoo mod svampeinfektionen, så du kan vaske hans poter.
 2. min kusines gule lab F1 blev redt med furminator hver dag i fem dage... hun så ud som om hun havde tabt 4-5 kilo... kusinen har også datteren - og hun fælder ikke nær så meget - hun er også gul.. Bassil fælder mest sort - jeg tror det er fordi, det er det der er mest af?
 3. men de skal jo ikke anmelde til deres egen sygeforsikring? Skaden skal jo anmeldes til ansvarsforsikringen med den anden hund som skadeforvolder?
 4. Jeg ville bestemt vælge killing - hundevant eller ej - de kan godt sprutte lidt i starten af den der faaaarlige hund, men de fatter lynhurtigt at de rent faktisk bestemmer hele l...... ! Mine to nye tiltede totalt overfor hunden den første uges tid - nu vader de rundt inde under hans ben når han spiser osv.
 5. Min kusine forhandler lifewave og sværger til dem.. mod alt, til alle - mennesker og dyr. hun behandler heste med stor succes. Jeg har selv fået dem på mod et gevaldig ryg-onde. Det var så til en julefrokost, så jeg ved ikke om det var plastrene eller sprutten der hjalp
 6. Ass-tackle hedder det her i huset! Der er røget et par børnebørn a.h.t. på den konto - godt de er hårdføre sådan nogen
 7. jeg kommer også creme i hele ansigtet - hvis jeg altså bruger creme... Dog har jeg fra tid til anden været ret glad for Cosborgs Eye Bag creme - da jeg har lidt tendens til posede låg - og det virker altså (på mig)
 8. Jeeeezzzzz... http://www.matas.dk/la-prairie-cellular-cream-platinum-rare-50ml uden guldspatel
 9. Når jeg googler gps halsbånd under billeder, ser det meget ud som om de har en slags antenne...
 10. Lurede lidt rundt på Matas' hjemmeside... Ikke at jeg måske fandt noget du kan bruge - men fandt denne her :skraek: http://www.matas.dk/sensai-cp-extra-intensive-cream-40-ml se prisen?
 11. https://www.alabazar.dk/shop_dk/anti-bark-dog-collar-static.html Det kunne også være sådan et her (jeg synes det ligner ret godt..) Hvilket så er et anti-gø med enten stød eller lyd... Må de virkelig gerne sælge det i DK? - der står godt nok at det er ulovligt at anvende - men er det ulovligt at sælge dem?
 12. 1. Ikke en hujende fis om jeg stoler på min hund! 2. Nej - men ikke en hujende fis om jeg stoler på andres børn 3. Jo - den må sige fra - men i min optik siger man fra ved at knurre - ikke ved at snappe? - I hvert fald ikke som første advarsel? Hvis hunden går direkte til at bruge tandsættet, har ejeren enten overset alle andre signaler eller også har hunden 'lært' at det er der man starter med at advare
 13. Bingo (batcat?) Tweety (kæmpe øjne!) Bingo (papegøje?) (min kusine) hele slænget - vist dagen efter de kom hjem..
 14. De har det fjong - den ene er stadig 'fed' og æder altid - men virker slet ikke syg... De har indtil nu aflivet en plante - som i helt og aldeles! og har drønet rundt i udestuen i en uges tid - de fanger fluer, stankelben osv. Det er de majet døgtige til I dag har jeg åbnet ud til, men de tør jo kun lige gå ud og vende udenfor - men det skal nok komme stille og roligt. De får ikke lov at komme ud endnu, hvis jeg ikke er hjemme...
 15. Hvor længe er den alene? Hvis du kun har haft den i en uge...
×
×
 • Tilføj...