Hop til indhold

kæbekød


martin
 Share

Recommended Posts

Gæst mulline
Ifølge Rigtig Hundemad er det "kød med ben og brusk" (altså, i hvert fald de pakker, som de sælger). Og der er da også en del hvidt, vil ikke kalde det direkte ben, men så sandelig heller ikke kød (og så har det takker, vildt klamt :badr:). Giver ikke ben på en dag, hvor kræet kun får kæbekød af samme årsag.

 

He he det hvide med takker er faktisk læberne:mrgreen:( prøv at kigge på din hunds underlæbe:lol:)

 

Der bør hverken være brusk eller ben i, hvis det sælges som kæbekød, heller ikke til hunde:-D

Link til indlæg
Del på andre sites

He he det hvide med takker er faktisk læberne:mrgreen:( prøv at kigge på din hunds underlæbe:lol:)

 

Der bør hverken være brusk eller ben i, hvis det sælges som kæbekød, heller ikke til hunde:-D

 

Det er ellers ret sejt og hvidt :confused: Og det står som sagt under "Kød med ben og brusk". Så nu bliver jeg da forvirret... Må forhøre, når jeg skal afsted igen så.

 

Ja, Møffes læber har da nogle takker på langs. Men slet ikke i den grad, som der er i kæbekødet :confused: Der er det både på kryds og tværs, altså, en hel plade med takker. Og så er de jo stive i det... Og syntes det var ret klamt i starten, fordi jeg brugte det til godbidder :badr: Nu har jeg i det mindste vænnet mig til det :lol:

 

Har faktisk ofte spekuleret over, hvad pointen er i dem... :lol:

Link til indlæg
Del på andre sites

Det er ellers ret sejt og hvidt :confused:

 

men det er også godt.

 

 

 

Der bør hverken være brusk eller ben i, hvis det sælges som kæbekød, heller ikke til hunde:-D

 

Der er et eller andet i kodet som er hvidt og sejt, min slagter kalder det brusk.... om det er brusk eller knogle sener kan jeg ikke rigtigt find ud af.. altså det der holder muskulatur til kæberne/knoglerne :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Der er et eller andet i kodet som er hvidt og sejt, min slagter kalder det brusk.... om det er brusk eller knogle sener kan jeg ikke rigtigt find ud af.. altså det der holder muskulatur til kæberne/knoglerne :-D

 

Ja tak, det er sejt!!:shock: Stod og delte kød i portioner forrige fredag, øj det var svært at klippe i, det der hvide noget..

Link til indlæg
Del på andre sites

Ja tak, det er sejt!!:shock: Stod og delte kød i portioner forrige fredag, øj det var svært at klippe i, det der hvide noget..

 

 

ja det er godt nok sejt :mrgreen:.. jeg kunne sagtens få nogle timer til at går med partering (og rengøring bagefter) af 15 kilo i de portioner der skulle til da slagterkniven bliver bar døv med det samme... det gider jeg ikke at spild tid på mere, så er det bar in i fryseren med hele sækken, og så hakker jeg bar det af med øksen som jeg skal bruge når den er frossent :-D

Link til indlæg
Del på andre sites

ja det er godt nok sejt :mrgreen:.. jeg kunne sagtens få nogle timer til at går med partering (og rengøring bagefter) af 15 kilo i de portioner der skulle til da slagterkniven bliver bar døv med det samme... det gider jeg ikke at spild tid på mere, så er det bar in i fryseren med hele sækken, og så hakker jeg bar det af med øksen som jeg skal bruge når den er frossent :-D

 

Smart, men jeg bor på 1. sal i socialt boligbyggeri, tvivler på at jeg ville blive et hit, hvis jeg pludselig stod og hakkede i kød med en økse:mrgreen::lol::lol:

 

Så jeg klippede, skar og sorterede alt (undtagen oksestruberne, dem tager jeg efterhånden i halvfrossen tilstand) det vi købte af kød og ben, samme dag:-D

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...