Hop til indhold

JeanetteH

Members
 • Antal indlæg

  32.861
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

JeanetteH last won the day on Januar 12

JeanetteH had the most liked content!

Community omdømme

21.965.590 Excellent

Om JeanetteH

 • Rang
  Udødelig

Personal Information

 • Køn
  Vælg køn
 1. Charlie

  Det gør mig ondt
 2. Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Luna fik sit fordi hun havde ondt i den ene skulder. Det var kiropraktoren, der ordinerede det. Og ja det virkede da, men for pokker, hvor blev hun ked af det, det bette pjok. Faktisk var det så grelt, at da min mor havde passet Luna en dag, sagde hun "Jeanette, jeg tror det er ved at være tid til at I skal sige farvel". Det var 28. maj, jeg vrælede hele vejen hjem i bilen og vi besluttede at tage pillerne fra hende. Og så blomstrede hun op igen og gav os et halvt år mere, inden spondylosen helt overtog og det var tid.
 3. Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Luna fik binyrebark i en uges tid og det er dét, der gør, at han tisser så meget. Luna kunne ikke holde sig en hel dag :-( Og hun blev så trist så trist. Så jeg valgte udenom kiropraktoren at tage det fra hende igen. Dernæst vil jeg som den "heldige" indehaver af minimum 2 autoimmune sygdomme, blot sige, at man bliver aldrig kureret for autoimmun sygdom. Jeg får medicin for begge mine, og har det derfor fint. Men tager jeg ikke min medicin, er det et spørgsmål om tid før det går galt. Jeg håber Bobo fortsætter sin fremgang og at det var et engangstilfælde
 4. Min hund skælder pludseligt ud

  Har I fået ham tjekket for smerter?
 5. Ny hund, hvornår?

  Jeg måtte sige farvel til Luna 12. december 16 og først her de sidste måneder har savnet efter anden hund meldt sig. Nej savnet har været der længe, men den dårlige samvittighed over at måtte arbejde og være væk, har overdøvet savnet indtil for nylig. Og til sommer håber jeg, der er en hvalp til mig
 6. rolig og lydig 10 md han med HD

  Motion, så I opbygger muskler. Waterwalk ville være kanon, hvis I kan finde et sted med det. Og svømning. Har dyrlægen ikke nævnt andet end guld?
 7. Behandling af gigt

  Luna fik også cartrophen kure og de virkede fint. Hun fik flexadin advanced i sin sidste tid, de virkede også rigtig godt. Og ja Hills J/D fik hun også, indtil jeg lod mig overtale af kiropraktoren til at prøve noget andet foder (som hun solgte), det skulle jeg aldrig have gjort. Waterwalker er en fornuftig overvejelse og har du muligheden, så gør det! Ærgeligt hun ikke kan lide massagen, Luna elskede sine ture hos Lea, hun var afsted hver 3-4. uge i flere år.
 8. Steriliseret hund indbildsk gravid

  Øhm... hun kan altså ikke komme i løbetid, hvis hun er steriliseret. Så jeg ville nok smutte til dyrlæge, for der er da noget helt galt.
 9. Hvad koster jeres hun i foder om året?

  Hmm. jeg købte Luna's (Hills J/D) på zooplus.de eller co.uk alt efter valutakursen. Fik 2 sække for 8-900 kr. Og der var til ca 4 mdr., så lige under 3000 kr. om året. Så var der så hendes propaline og ekstra ledtilskud oveni.
 10. April måneds billedtråd

  Godt nok fra sidste år, men jeg tænker det går, når jeg ikke kan skaffe nye fotos
 11. Canicross 2017

  Haha ja det er jo det. Men der kommer jo til at gå nogle år, i og med at jeg a: ikke har hund og b: får en hvalp, når jeg får hund Altså min overfor-bo har en FT springer og han er altså ikke særlig stor. Mindre end Luna var.
 12. Puli

  Det aner jeg ikke, kender slet ikke til racen Måske google kan hjælpe?
 13. Puli

  Mener du løbetid? Hvis ja, så kan man ikke generalisere indenfor racer. Min labrador f.eks. kunne gå 7-9 mdr mellem hver løbetid og blev aldrig højløbsk. Den labrador vi havde, da jeg boede hjemme, kom i løbetid næsten på klokkeslet hver 6. måned i hele hendes liv. Så det er individuelt fra hund til hund. Ikke race til race.
 14. Hvilken race skal vi vælge?

  God ide Da jeg skulle have hund i sin tid, lavede jeg en liste med alle de hunderacer, jeg kunne komme i tanke om. Og så gik jeg ellers i gang med at researche dem og dermed strege dem en efter en fra listen. Det var før jeg havde internet, så det var på biblioteket og låne bøger. Jeg endte med 2 tilbage på listen, og efter kontakt med en opdrætter (og efter at have læst hendes bog om racen) kunne jeg strege den ene og endte på labradoren. Så jeg kan kun anbefale at skrive ned, researche og strege ud
 15. Hvilken race skal vi vælge?

  Mini havaneser? Det er der ikke noget der hedder En havaneser er samme størrelse som en bomuldshund, og rent faktisk er de jo meget ens. Det er mest sindet, der er forskelligt Bichon Havanais, Bichon coton de tulear og Bichon Frisé kan være svære, sådan lige på stående fod, at skelne fra hinanden
×