Hop til indhold

JeanetteH

Members
 • Antal indlæg

  32.892
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  5

JeanetteH last won the day on Juni 17

JeanetteH had the most liked content!

Community omdømme

21.965.677 Excellent

Om JeanetteH

 • Rang
  Udødelig

Personal Information

 • Køn
  Vælg køn

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. JeanetteH

  Futte

  Øv hvor trist 😞 Det gør mig ondt. 😞
 2. JeanetteH

  Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Øv Therese, det gør mig ondt 😭 Mange tanker til dig. Du kunne ikke have gjort mere. Den der dårlige samvittighed har vi alle. Jeg havde det også med Luna, men jeg gjorde, hvad jeg kunne for hende og du har gjort, hvad du kunne for Bobo.
 3. JeanetteH

  Biologisk hundeur tikker..

  Tillykke
 4. JeanetteH

  Bør jeg aflive?

  Jeg ville aflive. Uden tvivl. Den har helt umotiveret overfaldet en uskyldig "hvalp". Det ville jeg slet ikke turde have i mine hænder.
 5. JeanetteH

  Charlie

  Det gør mig ondt
 6. JeanetteH

  Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Luna fik sit fordi hun havde ondt i den ene skulder. Det var kiropraktoren, der ordinerede det. Og ja det virkede da, men for pokker, hvor blev hun ked af det, det bette pjok. Faktisk var det så grelt, at da min mor havde passet Luna en dag, sagde hun "Jeanette, jeg tror det er ved at være tid til at I skal sige farvel". Det var 28. maj, jeg vrælede hele vejen hjem i bilen og vi besluttede at tage pillerne fra hende. Og så blomstrede hun op igen og gav os et halvt år mere, inden spondylosen helt overtog og det var tid.
 7. JeanetteH

  Autoimmun sygdom (langt indlæg)

  Luna fik binyrebark i en uges tid og det er dét, der gør, at han tisser så meget. Luna kunne ikke holde sig en hel dag :-( Og hun blev så trist så trist. Så jeg valgte udenom kiropraktoren at tage det fra hende igen. Dernæst vil jeg som den "heldige" indehaver af minimum 2 autoimmune sygdomme, blot sige, at man bliver aldrig kureret for autoimmun sygdom. Jeg får medicin for begge mine, og har det derfor fint. Men tager jeg ikke min medicin, er det et spørgsmål om tid før det går galt. Jeg håber Bobo fortsætter sin fremgang og at det var et engangstilfælde
 8. JeanetteH

  Min hund skælder pludseligt ud

  Har I fået ham tjekket for smerter?
 9. JeanetteH

  Ny hund, hvornår?

  Jeg måtte sige farvel til Luna 12. december 16 og først her de sidste måneder har savnet efter anden hund meldt sig. Nej savnet har været der længe, men den dårlige samvittighed over at måtte arbejde og være væk, har overdøvet savnet indtil for nylig. Og til sommer håber jeg, der er en hvalp til mig
 10. JeanetteH

  rolig og lydig 10 md han med HD

  Motion, så I opbygger muskler. Waterwalk ville være kanon, hvis I kan finde et sted med det. Og svømning. Har dyrlægen ikke nævnt andet end guld?
 11. JeanetteH

  Behandling af gigt

  Luna fik også cartrophen kure og de virkede fint. Hun fik flexadin advanced i sin sidste tid, de virkede også rigtig godt. Og ja Hills J/D fik hun også, indtil jeg lod mig overtale af kiropraktoren til at prøve noget andet foder (som hun solgte), det skulle jeg aldrig have gjort. Waterwalker er en fornuftig overvejelse og har du muligheden, så gør det! Ærgeligt hun ikke kan lide massagen, Luna elskede sine ture hos Lea, hun var afsted hver 3-4. uge i flere år.
 12. JeanetteH

  Steriliseret hund indbildsk gravid

  Øhm... hun kan altså ikke komme i løbetid, hvis hun er steriliseret. Så jeg ville nok smutte til dyrlæge, for der er da noget helt galt.
 13. JeanetteH

  Hvad koster jeres hun i foder om året?

  Hmm. jeg købte Luna's (Hills J/D) på zooplus.de eller co.uk alt efter valutakursen. Fik 2 sække for 8-900 kr. Og der var til ca 4 mdr., så lige under 3000 kr. om året. Så var der så hendes propaline og ekstra ledtilskud oveni.
 14. JeanetteH

  April måneds billedtråd

  Godt nok fra sidste år, men jeg tænker det går, når jeg ikke kan skaffe nye fotos
 15. JeanetteH

  Canicross 2017

  Haha ja det er jo det. Men der kommer jo til at gå nogle år, i og med at jeg a: ikke har hund og b: får en hvalp, når jeg får hund Altså min overfor-bo har en FT springer og han er altså ikke særlig stor. Mindre end Luna var.
×