Gæst Aussies for ever Skrevet Juli 15, 2010 Rapporter Share Skrevet Juli 15, 2010 Jeg er en frygtelig slikmund - en af de helt slemme, hvilket også har sat sine spor på sidebenene og vægten Da jeg snart skal til bryllup og gerne skulle kunne være i den købte kjole :damn: prøver jeg derfor at se mig om efter opskrifter på lækkerier (næsten) uden kalorier. Jeg er da stødt på nogle og "opfundet" andre og vil gerne dele den sidste med Jer - i lyksalig håb om at der vil komme mange flere retur - - - Sorbet med chokolade: 500 g. bær efter smag (jeg har brugt skovbær og blåbær) Sødemiddel på strøform efter smag 2 stiftpiskede æggehvider. 75 g. mørk chokolade (min 70 % hvis den skal være bare lidt sund) "Krydderier" efter smag og bær, f.eks. vanille, kanel, lakrids mv. Bærene pureres sammen med sødemiddel. Blandning fryses til den får en konsistens som risengrød Chokolade og æggehvider foldes i og de fryses ca. 5-6 timer - husk at rører ca. hver halvetime for at minske "nålene" i sorbeten. - - - Jeg giver bolden videre :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 Iskaffe Nescafe, skummetmælk, flydende SØD og isterninger. Hæld 2 tsk Nescafe i et glas og tilsat 3 del skummetmælk og en halv tsk.fuld SØD, pisk det godt med en lille mælkeskummer (evt blende det) og smid nogle isterninger i - serveres med sugerør :mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 Jordbærshake Skummetmælk (evt også kærnemælk), frosne jordbær og flydende SØD Put det hele i en blender og blend :5up: Bananshake Skummetmælk, bananer (det bedste resultat fåes med lidt overmodne bananer) og isterninger Put det hele i en blender og blend :5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Aussies for ever Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 Bananshake Skummetmælk, bananer (det bedste resultat fåes med lidt overmodne bananer) og isterninger Put det hele i en blender og blend :5up: Den laver jeg næsten, ved at fryse godt modnede bananer i skivre også blende med noget mælk. Evt. putter jeg vanillie i. Lækker og dejlig mættende! ... men kaffen - den må du godt holde for dig selv Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 Nellie Dellies er også så´en lidt OK, bare i små mængder.... deres saltlakridser er MUMS Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 Den laver jeg næsten, ved at fryse godt modnede bananer i skivre også blende med noget mælk. Evt. putter jeg vanillie i. Lækker og dejlig mættende! ... men kaffen - den må du godt holde for dig selv Syntes bananerne bliver lidt for hårde for min blender, hvis de bliver frosset Kaffen beholder jeg gerne for mig selv Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Freudika Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 Er der nogen der ved, om man kunne lave marengs'er med sød i stedet for sukker? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 Er der nogen der ved, om man kunne lave marengs'er med sød i stedet for sukker? Jeg ved det ikke, men hvorfor egentlig ikke?! Tror sgi jeg vil gøre et forsøg, når jeg får mit køkken tilbage igen... medmindre du afprøver det først :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Freudika Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 Jeg ved det ikke, men hvorfor egentlig ikke?! Tror sgi jeg vil gøre et forsøg, når jeg får mit køkken tilbage igen... medmindre du afprøver det først :blink: Gør jeg nok ikke ... jeg er jo lidt en spasser i et køkken ... så jeg ville nok kunne fårke dem up selvom jeg fulgte en helt idiotsikker opskrift Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 Gør jeg nok ikke ... jeg er jo lidt en spasser i et køkken ... så jeg ville nok kunne fårke dem up selvom jeg fulgte en helt idiotsikker opskrift Ok, så skal jeg nok gøre et 1. klasses hæderligt forsøg... jeg er æxpert i alm marengs Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
JeanetteH Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 En dessert fra vores familie, da vi var på vægtkonsulenterne 2½ dl ymer 150 g hindbær eller 300 g jordbær lidt flydende sødemiddel Blend de frosne bær i ymeren.. Det giver en slags is:-D Man kan også lave det som morgenmad, jeg brugte så bare banan i skiver og æble i tern istedet for bærrene Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst freya3010 Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 Havregrynskugler: Jeg har ikke nogen decideret opskrift da jeg altid laver det på "gefühl":mrgreen:... men man skal blande i indtil man kan lide smagen og at de er faste nok til at trille.:blink: Havregryn kokos Stærk kaffe Rigtig kakaopulver Sukker eller SØD evt. rom eller romessens og appelsinsaft Bland det hele og tril dem i kokos... sæt dem i køleskabet og lad dem stivne... derefter - SPIS!! De smager ligesom romkugler... eller trøfler som vi kalder dem her:lol: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst MissLuna Besvaret Juli 15, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 15, 2010 Er der nogen der ved, om man kunne lave marengs'er med sød i stedet for sukker? Jeg er sikker på min svigermor ved det... min kæreste har sukkersyg (har han haft siden han var barn) så er sikker på hun ved det... Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret Juli 16, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 16, 2010 Dadelkonfekt: 400g dadler uden sten 200g mandler, m/skal 1 dl appelsinsaft lidt kanel kakaopulver Dadler og mandler kommes i foodprocessor og males meget fint, appelsinsaften tilsættes. Der trilles kugler af massen som vendes i kakaopulveret. Det er simpelthen verdens sundeste slik, og de smager slet ikke af dadler( som jeg ikke kan li:mrgreen:) Kan også laves med abrikoser, appelsin og kokosmel. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Amanda1996 Besvaret Juli 16, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 16, 2010 Lækker tråd! :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Malene Nielsen Besvaret Juli 16, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 16, 2010 Dadelkonfekt: 400g dadler uden sten 200g mandler, m/skal 1 dl appelsinsaft lidt kanel kakaopulver Dadler og mandler kommes i foodprocessor og males meget fint, appelsinsaften tilsættes. Der trilles kugler af massen som vendes i kakaopulveret. Det er simpelthen verdens sundeste slik, og de smager slet ikke af dadler( som jeg ikke kan li:mrgreen:) Kan også laves med abrikoser, appelsin og kokosmel. Lyder rigtig lækkert - men også meget kalorietung Er vild med dadler, men det er mit vægttab desværre ikke Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Aussies for ever Besvaret Juli 16, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 16, 2010 Lyder rigtig lækkert - men også meget kalorietung Er vild med dadler, men det er mit vægttab desværre ikke Jeps jeg blev også overrasket over hvor herre bange kalorier der er i dadler Jeg har lavet det med hakkede dadler, groft hakkede mandler, lidt vanilliesukker og evt. lidt honning. Virkelig kræs! ... og en lille side "stikpille" Mulline: mandler med skal ligefrem Er det for at øge fiberindholdet :slem: Du mener den tørre hinde ikke? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret Juli 16, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 16, 2010 Lyder rigtig lækkert - men også meget kalorietung Er vild med dadler, men det er mit vægttab desværre ikke Hmm..... opskriften er ellers fra køkkenrevolutionen:hmm: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst mulline Besvaret Juli 16, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 16, 2010 Jeps jeg blev også overrasket over hvor herre bange kalorier der er i dadler Jeg har lavet det med hakkede dadler, groft hakkede mandler, lidt vanilliesukker og evt. lidt honning. Virkelig kræs! ... og en lille side "stikpille" Mulline: mandler med skal ligefrem Er det for at øge fiberindholdet :slem: Du mener den tørre hinde ikke? Ja det er for at øge fiberindholdet:mrgreen: og ja det er den tørre hinde, hvis du kan købe mandler med den hårde skal i dk, så sig lige til:mrgreen: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Ina Besvaret Juli 18, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 18, 2010 Er der nogen der ved, om man kunne lave marengs'er med sød i stedet for sukker? Du kan ikke lave marengs med sød - men du kan lave det med Perfect fit - selvom jeg ikke vil anbefale det - for det bliver noget mærkeligt klisteret stads. Jeg er diabetiker og jeg vil hellere spise den rene vare ens fylde mig med div. sødestoffer - man lærer nemlig når man har sådan en sygdom at nyde med måde - nogle gange koster det et par streger ekstra insulin - men hellere det end spise det kunstlige stads Hvis du vil prøve det - så vær opmærksom på at for meget kan virkede stærkt afførende - samt at man kan få luft i maven Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst Aussies for ever Besvaret Juli 18, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 18, 2010 Hvis man ikke er til sødemiddel og gerne vil drikke sodavand alligevel - så kan jeg varmt anbefalde Nicolines hyldedrik - uuuhhh den bliver man næsten afhængig af - og Solero har lige lanceret en ny is med kokos, den er SUPER lækker og så "kun" med knap 100 kalorier. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst freya3010 Besvaret Juli 18, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 18, 2010 Hvis man ikke er til sødemiddel og gerne vil drikke sodavand alligevel - så kan jeg varmt anbefalde Nicolines hyldedrik - uuuhhh den bliver man næsten afhængig af - og Solero har lige lanceret en ny is med kokos, den er SUPER lækker og så "kun" med knap 100 kalorier. Den is har jeg også prøvet... den startede med at virke rigtig god, men synes at halvvejs igennem at den blev lidt kvalm.. og jeg er ellers kokos-mán:lol: den ville have været suveræn hvis de havde blandet ananas saft i - piña colada is:mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst skovtrold Besvaret Juli 20, 2010 Rapporter Share Besvaret Juli 20, 2010 Ja det er for at øge fiberindholdet:mrgreen: og ja det er den tørre hinde, hvis du kan købe mandler med den hårde skal i dk, så sig lige til:mrgreen: jeg køber tit mandler med rigtig skal, til jul. mener også bilka har haft dem, ellers hos grønt handleren. men har vist kun set dem til jul, men har heller ikke ledt efter dem uden for sæsonen Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.