Hop til indhold

hvorfor nu det?


skipper-odense
 Share

Recommended Posts

I parken i morges mødte skipper og jeg happy en gul labrador på omkring 1 år som skipper har leget med et par gange før. Det fik de også lov til i dag og de for rundt og hyggede sig :-D

 

Da vi skulle hjem får begge hunde snor på og vi er lige ved at gå da en kvinde kommer ind i parken med 2 mindre hunde i snor. Jeg har ingen bud på race eller køn da de var for langt væk. De er i hvert fald 50 meter fra os og viser ingen større interesse i skipper og happy.

 

Skipper begynder at gø helt vildt af dem og er meget svær at aflede, det lykkes dog og vi går vores vej. Jeg synes jo det er vildt pinligt :oops: han har aldrig gøet af andre hunde før...

 

Happy's ejer sagde noget med at skipper nok ville beskytte sin legekammerat, men det er jo skipper der er hvalpen i denne sammenhæng og happy var helt rolig og ligeglad med de 2 andre hunde som på ingen måde udviste truende adfærd :confused:

 

Det er svært at bedømme en adfærd ud fra ét tilfælde :genert: men har i et bud på hvorfor han gjorde det og hvordan ville i stoppe det?

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Buddha

Hvor gammel er han??

 

Hvis det er en kønsmodningsfase, så har han måske bare tænkt "fuck der går 2 vildt uhyggelige ting :skraek:"

 

Motor har aldrig gøet af mennesker - før hans halve kønsmodning, der gøede han pludselig af et par stykker, de kom gående i fuldt dagslys og så på ingen måde mærkelige ud, Motor mente det var noget nær det værste han havde oplevet :oops:

Link til indlæg
Del på andre sites

uh han er 18 eller 19 uger pinligt man ikke kan huske det :oops: han er i hvert fald fra d 18/3 :-D

 

Det kan godt være det er noget kønsmodning han har gang i, han har i hvert fald ændret adfærd når vi møder fremmede hunde :hmm:før sprang han frem for at møde dem så snart han så en anden hund, nu sætter han sig ned og venter til de kommer tættere på... og så springer han frem :rolleyes:

 

Jeg var ved at overveje om man udover at aflede kunne gå tættere på så han kunne se de ikke var farlige, men det er vist en dårlig ide?? Jeg mener, der kan jo være en masse grunde til at den anden hundeejer ikke gider hendes hunde skal hilse på mit skrummel af en labradorhvalp :genert: og som stjernetosse er inde på så kan de jo have sendt nogle signaler der gør at han ikke skal hilse på dem :hmm:

Link til indlæg
Del på andre sites

Nå det var måske ikke så meget de 2 hunde der gjorde det. Han har godt nok gøet meget i dag :cry: selv nu hvor vi er hjemme, har måtte lukke terrassedøren fordi han stod ude i haven og gøede, det går jo ikke overfor naboerne...

 

Det er hver gang der er en lidt mærkelig lyd, han er ellers rigtig godt socialiseret til alle mærkelige former for lyde da naboerne har bygget om lige siden vi fik ham...

 

Tror i det er noget tidlig kønsmodning? Kan godt nok ikke komme i tanke om hvad der skulle være sket siden i går der kunne få ham til at være sådan på vagt...

 

Jeg mindes et par gamle gø tråde dem må jeg vist lige ind og finde :hmm:

Link til indlæg
Del på andre sites

Uger siger mig ikke så meget? Men han er 4 måneder ikke? Passer meget godt med den halve kønsmodning - prøv at læs min gamle tråd her, der er bl.a. et rigtig godt indlæg fra Ninjamoren:

 

http://www.hunde-forum.dk/hvalpe/12919-halv-konsmodning.html

 

Jo 4½ ca :-D tak der vil jeg straks hoppe ind... opdagede at det ikke er så nemt at søge på gø herinde, søgefunktionen foretrækker længere ord :rolleyes:

Link til indlæg
Del på andre sites

Det er helt sikkert kønsmodning der rører sig i ham. Han føler sig mere "farlig" i nogle situationer -

"Det er forøget dominans og aggressivitet pga. af mandligt kønshormoner som fiser rundt i kroppen. Det betyder også at hvalpen skal hjælpes til at finde sin plads i forhold til flokken". Dette citat er taget fra min beaglepack side.

Link til indlæg
Del på andre sites

Og flere ting du kan glæde dig til :mrgreen: Det følger nemlig osse med :slem:

 

http://www.hunde-forum.dk/lost-snak/10461-den-halve-mand.html

 

ork på det punkt har jeg en meget fremmelig lille herre :slem: det har den gjort stort set siden vi fik ham. Som regel hvis han sidder og er afslappet så ligger pistolen henover gulvet, meget charmerende :mrgreen:

 

men er glad for tippet med at sætte en nissehue henover på billeder :klap:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...