Hop til indhold

skipper-odense

Members
 • Antal indlæg

  18.668
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om skipper-odense

 • Fødselsdag 14-10-1982

Personal Information

 • Lokation
  Odense
 • Hundenavn
  Skipper
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

skipper-odense's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

618

Community omdømme

 1. Vi hentede en kat på internat for 4 uger siden. Skipper (labrador) har ikke været vant til katte, men jeg havde faktisk troet det ville gå ret nemt med sammenføringen. Det har desværre ikke helt vist sig at være tilfældet. Vi er dog nået dertil at han kan ligge stille og lade hende gå rundt i rummet. Jeg vil endda vove at påstå at han er ret afslappet så længe han ligger ned og vi lige er i nærheden og roser ham. Hvis han står op og hun kommer for tæt på så sætter han efter hende. Vi er dog altid til stede, og han kan stoppes hurtigt verbalt, så han får ikke på nogen måde lov til at jagte hende. Katten er ikke voldsomt bekymret eller bange, hun holder lidt afstand, men går gerne ind i samme rum som ham osv.
 2. Jeg tjekkede lige dba. Der er et enkelt kuld hvalpe til 5500 ellers koster de fra 9-15.000. Ved min søster gav 10 for en uden stamtavle for 8 år siden. Men nej selvfølgelig ikke umuligt bare meget meget lav pris ift normalen
 3. Mon ikke det er den unaturligt lave pris der får mistanken frem? Normalprisen er vist på 10-12.000 for den race
 4. Jeg tænker som anja at det er forholdsvis begrænset tid i skal have barnevognen med rundt. Laurits er knapt 9 måneder og vi er for længst gået over til at have klapvogn med. Hvis man køber en der kan lægges helt ned i ryggen og så har en god tyk voksipose, eller evt en madras i så kan baby snildt tage en lur der når alle er med på tur.
 5. Jeg ville også prøve at skifte foder. Men nogle hunde fælder bare ekstremt meget uanset hvad man gør. Vi har en labrador og har været omkring mange fodertyper, prøvet b vitamin og olie og alt muligt. Og vi kan nok samle pels sammen til en mops hver uge jeg har bare lært at leve med det, også selvom babyen er sovset ind i hundehår uanset hvor ofte jeg støvsuger
 6. Åh hvor godt :banan: min fødselsdagsgave i dag var et billede af en kat og lovning på en fra internatet når vi støder på en hundevant killing eller nok måske endda voksen kat. Er lige ldt i tænkeboks over alder
 7. Det gør mig ondt umulia :-( mange tanker til dig og sønnen
 8. Han gør af dem, men virker også lidt interesseret, så er ikke voldsomt bekymret. Jeg har dog lovet andreas at vi lige venter til efteråret, selvom jeg er ved at dø over alle de killinger der sidder på fyns internat pt. Vi er ret enige om at det skal være to killinger så de har hinanden.
 9. Så fin han er :hjerte: mødte brormand i dag og han er godt nok nuttet. Og meget lydfast, naboen væltede et stillads mens vi var ude i haven og han rokkede knapt med et øre
 10. Jeg læser lige med, vi overvejer ret kraftigt at udvide familien også
 11. Jeg bruger rigtig meget hf mobil style i stedet for appen. Men den sidste uges tid har det været helt håbløst, hver gang jeg trykker på "nyt" så ryger jeg til en side hvor der står at min søgning ikke er korrekt.
 12. Ja det er hende så ved du nok bedre end mig hvilken hvalp det er . Jeg har kun set billeder og ved hvad han kommer til at hedde, men tror ikke det er stamtavlenavnet han beholder.
 13. Tillykke igen! skipper og jeg skal mødes med hans bror i næste uge, så de to forhåbentlig kan blive gode venner og han kan blive socialiseret på babyer Og du siger bare til hvis terkel mangler en baby eller et hundevant barn at hilse på :blink:
 14. Tråden er vist tabt forlængst!

 15. Det samme skete for min mors hund, han var 12 år og de troede først det var en hjerneblødning, han var meget tæt på at blive aflivet fordi han var så dårlig.
×
×
 • Tilføj...