Hop til indhold

Se hvor sød jeg er !


DaniellaJ
 Share

Recommended Posts

Se hvor sød jeg er :engel:

Og idag er jeg rundet de 9 uger, så nu er jeg snart voksen! synes jeg ihvertfald selv. Jeg har også fundet ud af at det er sjovt at bide i tæer, fingre og øre :lol:. Men det synes Asger og Daniella slet ikke er sjovt!

Idag har jeg også leget med en hyrdehund - og det var bare rigtig hyggeligt.. Jeg har også hilst på en masse forskellige mennesker, de er lidt underlige de siger alle sammen jeg er sød :roll:. Også nusser de mig på maven, Jeg elsker bare opmærksomhed og hundeguffer :lol:..

Asger og Daniella har også været underlige idag, de troede de kunne få mig til at sidde i cykelkuren, fordi de sagde jeg var alt for besværlig at gå med når de begge to også gik med en cykel.

Men det gad jeg bare slet ikke finde mig i, så jeg blev sat pænt ned på jorden igen, også fik jeg lov til at dufte til græs, buske og en hel masse andet :-D.. Så kom der en underlig dame hen til mig og sagde jeg var en sød bjørn :evil: "vuf vuf vuf, nej jeg er altså ikke en bjørn men en hvid flot hund" (Men mine tænder er ligesom en bjørns 'grrrrr).

 

Nu ligger jeg bare her på gulvet og venter fint på aftensmad, selvom jeg er mæt af hundekiks :-).

Link til indlæg
Del på andre sites

Vi har lige været ude med lillemanden og har oplevet noget sjovt :blink::slem:.

En dreng på ca. 13 år der kalder på sin ældre kammerat og råber "Nikolaj, jeg ved godt det er mærkeligt, men kom lige og mærk den her hund, den føles som en bamse" :genert:

Og De luxe var da bare lykkelig, for han fik da lige lov til i et kort øjeblik at lege med en dansk svensk gårdhund :klap:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share×
×
  • Tilføj...