Hop til indhold

Hestkjær

Members
 • Antal indlæg

  7.406
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

298 Excellent

Om Hestkjær

 • Rang
  Monster monster poster

Personal Information

 • Lokation
  Østjylland
 • Hundenavn
  Martha

  Cleo
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Øv, men helt ok. Det kunne såmænd også være sket her kan jeg afsløre :lol:

 2. Min mand har været lidt af en skovl, for igår da jeg kom hjem, havde han solgt fryseren til vores nabo, da de var kommet til at snakke om det, og naboen ville da gerne have den :-(. Havde ellers sagt, at I overvejede, men den tanke var åbenbart fløjet væk i løbet af dagen. Beklager meget - håber du kan finde en billig fryser et andet sted!

 3. Halløj. Vi vil gerne købe fryseren :-)

  Olen kommer forbi Horsens omkring 19-20 tiden onsdag, kan han tage den med der?

 4. Lige i disse dage hælder vi mest til ingen hvalp, og så nøjes med en hund. Martha har det ok, nyder godt af lidt flere gåture og anden forkælelse. Der er nogle ting, som er nemmere med kun en hund, hvilket vi i disse dage kan se fordelen ved i vores kommende situation. Det er ikke ensbetydende med, at det bliver sådan, for alt er jo nyt. Men jeg værdsætter rigtig meget jeres holdning og synspunkter, som alle er gode og hjælper - trods to lejre.
 5. Nej 3 år er desværre alt for tidligt . Til dem som ikke læser med i AOI, så fik Cleo en atypisk akut og meget aggressiv form for leukæmi, og vi valgte derfor at give hende fred i tirsdags fremfor livsforlængende behandling, som ville have begrænset effekt. Du rammer ret godt nogle af vores tanker! Nemlig Marthas alder. Fem år er ganske ok for nye hvalp, men venter vi nogle år, så er hun ved at være gammel, og så ville det nok være bedre helt at vente til, hun ikke er her mere. Og ja en mastiff hvalp er jo ikke hverken den skarpeste kniv i skuffen, eller meget krævende ifht motion. MEN de k
 6. Lige hvalpe tænderne kan også bekymre mig lidt ifht vores datter - hun er vant til at blive væltet omkuld og få en hale i ansigtet, og hun har derfor lært at læse dem ret godt. En glad hvalp med en ustyrlig bidetrang kunne godt være en udfordring.
 7. Profilbilledet er af vores første mastiff Hayly
 8. Lige nu mærkes ingen af delene rigtigt, derfor kan vi heller ikke træffe en beslutning lige nu. Og ja vi ved, hvad begge dele kræver , men vi har været så heldige, at både barn og hvalpe altid har været nemme herhjemme - begge dele har nærmest sovet igennnem fra start. Og hvis jeg vidste, at vi også denne gang ville blive udstyret med dette, ja så var der ingen tvivl. Vi har snakket lidt om, at hvis det føles mest rigtigt med en nu hund, så kunen vi måske vente med at hente den hjem, til den var 16 uger, så vi herhjemme lige kan få installeret menneskebarnet. Menneskebarnet er skam ikke h
 9. Vi er desværre i den situation, at vi i denne uge måtte sige et uventet farvel til vores ene tæve, og vi er nu lidt i limbo, om hvorvidt vores anden tæve skal forblive ene hund eller om vi inden for nærmere tid skal have ny hvalp. Jeg skriver derfor dette oplæg for at få lidt andre øjne på sagen og input om for/imod. Her er lidt om vores situation: Husstanden tæller 2 voksne, et barn på 2 år og så nu kun Martha, som fylder 5 til december. Vi mistede i tirsdags Cleo på 3 år. Begge hunde var af racen mastiff, og en evt ny ville også skulle være denne race. Lige nu sørger vi alle over tabet,
 10. Kan ikke se, hvad problemet med brillerne er Det er jo hårpynten, som er lidt off, men sådan skal det jo være den dag.
 11. Bare de har forklaret at det bliver tykt! Høje minus styrker bliver altid pænest i et lille stel - og 1,74 er tyndeste plast glas, så det er godt! Men tyndest ville have været en mineral glas i 1,9. Dog bliver dette tungt i så stor en en brille. Så når valget er en stor brille er plastglas at foretrække, hvis bare man så er indforstået med at glas grundet plastglas er tykkere samt stort stel giver tykkere glas generelt.
 12. " Flot brille . Men tog de snak med dig om, hvad det betyder for tykkelsen af glassene ved valg afvstort et stel? Ikke for at være lyseslukker ☺️
 13. Hvor ser du godt ud! Og du har godt nok tabt dig, siden du er flyttet til Norge.
 14. Meget forsinker tillykke med hende:hjerte: Mht at sove alene så vælger dummelumsen herhjemme at sove for sig selv i stuen. Hun er ellers meget afhængig af os i hendes vågne timer, men når hun skal sove foretrækker hun alenetid. Har aldrig tænkt, at der var noget i vejen med det, for det er hendes valg og åbenbart hendes behov.
×
×
 • Tilføj...