Hop til indhold

Raclette Menu


tjikson
 Share

Recommended Posts

Gæst freya3010

Små cocktails pølser med bacon omkring, champignon, varme og kolde sauce, mini svine koteletter...

 

Vi plejer at lave fondue.. faktisk også den eneste gang på året at vi spiser dette.. men DET kan også anbefales.:5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst freya3010

Til fondue herhjemme plejer vi at trille små kugler af hakket oksekød og rulle det i paprika, og så triller vi tilsvarende kugler i svinekød og ruller i karry... den kunne du måske også bruge til raclette.:hmm:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...