tjikson Skrevet December 27, 2010 Rapporter Share Skrevet December 27, 2010 Nogen med nogle forslag? Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Hestkjær Besvaret December 27, 2010 Rapporter Share Besvaret December 27, 2010 - små pølser - hakket oksekød (så kan man selv lave mini burgere) - marineret kylling - tigerrejer - div. grøntsager - evt æggemasse, så man kan lave omeletter Dertil blandet salat - gerne i delte skåle, så man bruge noget af det på grillen også:5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Bagge Besvaret December 27, 2010 Rapporter Share Besvaret December 27, 2010 Vi skal have raclette nytårsaften, og menuen blir vidst: tilbehør: forskellige salater, flutes, flødekartofler, tzatziki osv. kylling, hakket oksekød, oksekød i små stykker, mørbrad, æg, ost og et hav af forskellige grøntsager. Så har vi lidt forskelligt til at lave lidt sovs af. Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Bamseida Besvaret December 27, 2010 Rapporter Share Besvaret December 27, 2010 Kogte kartofler med ost over - smelte, smelte, smelte = :mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst freya3010 Besvaret December 27, 2010 Rapporter Share Besvaret December 27, 2010 Små cocktails pølser med bacon omkring, champignon, varme og kolde sauce, mini svine koteletter... Vi plejer at lave fondue.. faktisk også den eneste gang på året at vi spiser dette.. men DET kan også anbefales.:5up: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst lillefod Besvaret December 27, 2010 Rapporter Share Besvaret December 27, 2010 Skumfiduser :banan: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
DaniellaJ Besvaret December 27, 2010 Rapporter Share Besvaret December 27, 2010 Her er der lidt forslag :mums: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst freya3010 Besvaret December 27, 2010 Rapporter Share Besvaret December 27, 2010 Til fondue herhjemme plejer vi at trille små kugler af hakket oksekød og rulle det i paprika, og så triller vi tilsvarende kugler i svinekød og ruller i karry... den kunne du måske også bruge til raclette.:hmm: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst stenshoej Besvaret December 30, 2010 Rapporter Share Besvaret December 30, 2010 uhyeah, denne tråd må jeg lige følge med i.. har en raclette, og skal jo have noget godt at spise, selvom vi kun bliver to i min lille lejlighed, til spisning Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Gæst stenshoej Besvaret December 30, 2010 Rapporter Share Besvaret December 30, 2010 men svampe er godt på racletten! som tilbehør, og så ellers noget godt marineret kød Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
tjikson Besvaret December 30, 2010 Forfatter Rapporter Share Besvaret December 30, 2010 Vi fik for første gang; små bøffer nogle med paprika, også nogle med kun salt og peber... så fik vi kalkun strimler, andebryst i strimler, bacon, coctailpølser... Advokado, Løg/rødløg, Forårsløg, Peberfrugt, Sukkerærter, minimajs også noget æggekage :blink: Citér Link til indlæg Del på andre sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.