Hop til indhold

Bagge

Members
 • Antal indlæg

  6.130
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

148 Excellent

Om Bagge

 • Rang
  Guddommelig

Personal Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Bagge

  Min hund halter.

  Ja vores hund er opereret i den ene skulder for dysplasi. Jeg ville ønske jeg havde overvejet hvor meget det er hunden skal igennem, det tager lang tid med genoptræning osv. Ved os er operationen desværre ikke lykkedes optimalt hvilket betyder vi nu står overfor at skulle aflive hende, da hun ellers skal opereres igen i begge skuldre og det vil dyrlægen ikke anbefale :-( Jeg tror dog ikke det nødvendigvis er præcis samme operation din hund skal igennem, vores havde jo ingen skulderled og derfor blev hele skulder "leddet" fjernet. Det er så endt med at vokse sammen knogle mod knogle hvilket ikke var meningen. Vi gik til genoptræning ved vores dyrlæge i waterwalker og med forskellige øvelser. Efter operationen skulle hun være i ro i 10 dage så det var ikke så galt syntes jeg. Selve operationen tog hun pænt, så det er kun fordi hun er vokset forkert sammen vi nu har problemet. rigtig god bedring til jeres!
 2. @Lykkeliv er det ikke dig der ikke vasker hår? Hvordan fungerer det lige? Giver du det aldrig en kur eller? Hvad med svømmehal / saltvand?
 3. Bagge

  Er du blevet bidt?

  Jeg blev bidt i armen da jeg var ca 10 år, min bedste venindes hund bed mig og slap ikke lige (Avs!) hun lå på gulvet og så tv og jeg kastede mig ved siden af hende, så røg hunden fra sin kurv over og bed mig.
 4. jeg følger slet ikke nok med! Hvornår har du fået ny hund?
 5. Hvad er der nu galt med briller? Jeg er vild med markante briller og sys sagtens det kan du med blomster til 17.maj!
 6. Ditte jeg skal til mormors 75 års, i sorte jeans, skjorte og mine sorte Toms. Et par ørestikkers og ur. Det føler jeg er rigeligt fint Fik shoppet lidt i går, 2 par nye sko (Toms og birkenstok) 1 skjorte og 2 bluser, mega lækkert med tilbud!
 7. Jeg har lige bestilt en masse ansigtshalløj fra Paulas Choice, håber det er godt! Jeg ejer en pudder, en blush, en mascara, farve til bryn og en olie til håret, det er vidst det
 8. Jeg har kæmpe briller - sys det er 1000 gange pænere end sådan nogle små briller! Tonks de klær dig begge par
 9. Er det den rynke mellem brynene? Det er også den jeg døjer med :-( har ikke en eneste smilerynke - hvad siger det om mig
 10. Jeg er lige blevet 28 og har også seriøst rynkekrise. Er så ked af at jeg ligner en der er mega rynket og gammel :-(
 11. Jeg bruger pudder, mascara og lidt på kinderne. Jeg har seriøst fået mange rynker, jeg er kun 27 men har flere rynker end mange på mit job der er 35+ jeg er i seriøs overvejelse omkring BOTOX nogen gode råd? Jeg bruger lots of solcreme så det er altså ikke fordi jeg er en crazy solslikker.
 12. Hun går i stuen og sover lidt i sofaen, så snart der er ro kommer hun igen
 13. Ansigts/antirynke-grimhud creme? Den har været oppe før, men jeg har stadig ikke fundet CREMEN. Sys panden blir mere og mere rynket og har generelt bare grimhedshud lige meget hvad jeg gør :-( SL du skrev engang om en eller anden gude ingrediens?
 14. Dem fra hagløfs sidder af H til på mig. Jeg har en med lynlås fra north face som er mega lækker
×
×
 • Tilføj...