Hop til indhold

For helvede da også.... Ikke nu IGEN!


Gæst Miss_menelli
 Share

Recommended Posts

Sikke noget ØV!

 

Det lyder som om du gjorde det næsten rigtigste, dog vil jeg lige være sikker på at Bamse SÅ overfaldshunden efterfølgende, altså vidste den var til stede?

 

Jeg ville give Zylkene eller andet beroligende nogle dage fremover og lade Bamse lave noget "fis og ballade" for at få evt tilbageværende stress ud af kroppen.

 

Det gamle ord "op i sadlen igen hurtigst muligt" gælder også her. Derfor ville jeg aftale med overfaldshundens ejer at at vi faktisk mødtes dagligt, på behørig afstand, den næste uge, så gensynet ikke bliver en chok for Bamse.

 

Skulle det ske en anden gang, hvad vi ikke håber, så undlad at undersøge skaderne på stedet (medmindre de er alvorlige og skal behandles med førstehjælp) da denne oplevelse lægges oveni overfaldet og dermed forstærker hele oplevelsen.

 

Jeg håber Bamse ikke får psykiske mén af episoden.

 

Hvad er planen fremover for overfaldshunden til træning?

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Miss_menelli

Lige en update og samlet svar på alle de dejlige indlæg.

 

Bamse er stadig lidt hævet, men ikke noget der kræver dyrlæge besøg.

Manden havde sådan noget sports-sprøjte-køle halløj, vi sprøjtede på i går, for at dæmpe hævelsen og det har virket :5up:

 

Normalt er der ikke den slags problemer til træning, da vi ofte træner i par og derfor har hunde ind og ud af bilen hele tiden - Så det er kun den første gang vi har dem ude, vi lige lader dem se hvem der er der og lader dem køle lidt af.

 

Gjorde meget ud af at sikre, at Bamse opdagede den anden hund var der - Det var faktisk lidt svært, for han ville ikke slippe øjenkontakten til mig.

Men jeg dækkede ham af, så han ikke kunne undgå at se den var der - Og det reagerede han ikke på. Så det var jo en rigtig positiv ting.

 

Vi har aftalt at mødes derude nogle stykker, både med og uden overfaldshunden her i weekenden.

Så håber på det ikke har sat nogle spor og vi netop bare skal op på hesten igen - Måske også for mit eget vedkommende, for går jeg med en eller anden frygt for om han nu reagere skidt på andre hunde igen, så gør han det næsten med garanti!!

 

Ved ikke hvad planen er med overfaldshunden.

Må indrømme jeg ikke tænkte så meget over det i går, da det bare drejede sig om at få Bamse og mig selv stresset af.

Men tror helt ærligt det kommer af sig selv, at der ikke bliver flere problemer med den, for ejeren er en ganske ansvarlig og sød kvinde, som var meget, meget ked af det skete og dybt rystet.

Så er ikke nervøs for, at hun ikke tager sine forholdsregler.

Bebrejder hende sådan set heller ikke noget - Det kommer jeg ingen vegne med og vi skal bare have hundene til at fungere på hold sammen igen.

 

Har faktisk utrolig ondt af hende, for det er ganske frygteligt at se sin hund gøre sådan noget - Det smadre jo tilliden fuldstændig og gør ondt, når man troede på det bedste i sin hund. Så tror oplevelsen var rigeligt til at hun nok selv skal sørge for det ikke sker igen.

 

Men skulle det mod forventning ikke være nok til at den hund konsekvent er i line fremover, så vil jeg tage en snak med træneren om hun ikke kan sørge for, at den ikke er løs længere.

For jeg tør helt ærligt ikke træne med den løs på banen længere :vedikke:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Miss_menelli
:klap:Tak for update....Jeg bøjer mig dybt over for dig og din måde at betragte det hele på.

Det er noget af det mest positive jeg længe er stødt på.:klap:

 

Tak skal du have :kys:

 

Det hjælper jo bare ikke på noget som helst at gå og være sur, bebrejde nogen noget og køre mig selv op over noget vi ikke kan ændre.

 

Vi kan sørge for det ikke sker igen, men sket er sket og så skal vi alle sammen bare videre - Og det er jeg overbevist om, vi bedst kommer hvis vi tager det nedefra og op og ikke gør det værre end det var.

 

Bamse virker til at være en smule mere på dupperne overfor andre hunde end han plejer - men jeg kan sagtens få kontakt til ham og få ham til at køle ned igen, så tror ikke der er sket noget mentalt, som ikke hurtigt kan rettes op med lidt omtanke og positive oplevelser de næste par uger :5up:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...