Hop til indhold

Formodentligt den værste dag i Gabys 12 uger lange liv.


Gæst Kahlia
 Share

Recommended Posts

Gæst Kahlia

Ja, som overskriften siger, så har lille Gaby nok haft den værste dag i sit liv. :mrgreen:

 

Dagen startede som alle andre dage. Hun vågnede, smed sig på mit ansigt, blev nusset og kom så udenfor så hun kunne tisse. Og æde kattelort. :damn:

Nå, så blev det tid til endnu en lur. Det er jo hårdt at være sådan en lille størrelse. :roll:

Og kl. 14 blev man så brutalt vækket (okay, brutalt er nok ikke ordet... jeg gik ud fra stuen, og hun kunne da ikke sove, når jeg måske skulle til at forlade hende :roll:) og tvunget med ud i det forfærdelige vejr (22 grader er vidst lidt varmt for sådan en pelstot). Og lige så snart hun kom derud, så var der en fremmed pige der forgreb sig på hende! Men det havde hun idst ikke noget imod, pigen fik i hvert fald et par kattelorts-kys. :roll:

 

Op i cykelkurven (se, dét var forfærdeligt. For så skulle man jo have den der onde, onde sele på :stupid:) og så afsted mod dyrelægen i blæsevejr. Det skulle hun da også pive lidt over, det var åbenbart ikke så sjovt at blive blæst i hovedet i de 10 minutter vi cyklede. :genert:

 

Nå, derinde mødte hun jo en fin, fin hund (Cairn-terrier, tror jeg) - og, desværre for hende, ville den ikke hilse på hende. Så det skulle hun da også pive lidt over. :roll:

Og nu blev det så rigtig slemt, for hun kom op på bordet, hvor dyrlægen lyttede på hende og vejede hende, og det var ikke så sjovt - først da man fik en masse lakseguffere. :banan:

Det blev så lidt kedeligt igen da dyrlægen fandt de to nåle frem, puuuuha...

Da hun blev stukket med den første var der ikke noget. Indtil dyrlægen forsøgte at sprøjte indholdet ind i hende, der begyndte hun at pive og kæmpe imod, så dyrlægen måtte starte forfra. Og så blev hun først rigtig ked af det. Det gjorde lidt ondt. Og da hun skulle have rabiesvaccinen HYLEDE hun. Åh, det var altså ikke sjovt. Og vi måtte helst ikke røre hende i nakken, det gjorde jo stadig lidt ondt. :cry: Og så var det jo godt, at jeg var der til at træste hende, for hun kravlede da helt ind til mig og puttede.

Men der gik altså ikke 10 minutter før hun igen stod glad på gulvet og ville hilse på Golden Retrieveren i venteværelset. :stupid:

Åh, og dyrlægen mærkede på hendes knæ - de var ret løse, sagde hun, men de gled i det mindste tilbage på plads igen. :???: Så nu må vi se, hvordan det udvikler sig, forhåbentligt bliver det bedre. Dér røg hendes dogdancing/agility karriere måske.. :cry:

 

Nå, hjemme igen og tid til en lille lur. Og da hun vågnede gik vi straks i hven, så hun kunne tisse. Og der fandt hun vidst mere kattelort, for hun endte i hvert fald med at stinke af kattelort, både i pelsen og ud af munden. :damn:

Så hun fik lige sit første bad nogensinde, og det var da nok noget af det VÆRSTE hun nogensinde havde oplevet. Det var nok værre end at blive chippet. Og at få dagens vacciner. Til sammen! :mrgreen:

Og hårtørreren er bestemt ikke hendes ven, så vi har siddet på badeværelsesgulvet i en halv time og socialiseret hende på hårtørreren. :stupid:

 

Og nu tuller hun lige så stille rundt, hun har vidst allerede glemt alt om vaccinerne og badet (indtil næste gang i hvert fald :slem:).

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Kahlia
njååårh stakkels lille Gaby :ae: :lun: hun må komme herhjem til Izzie og bo :hjerte:

 

Hvornår kan I hente hende?! :mrgreen:

Og husk tykke handsker, hun har søm i munden. :slem:

 

Hun kan nok heller ikke lide mig mere, hun blev ramt af en bold da vi spillede croquet. :oops: Og ja, det var mig der skød til den - det var så også et super godt skud, og hun fik kuglen til at stoppe det rigtige sted, men... det gjorde vidst lidt ondt. :???: Men så fik hun masser af guffer og lærte, at man ikke skal løbe efter croquet boldene. :genert:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Kahlia
Nååårh, hvor udsætter du hende også for brutale ting :mrgreen:

 

Hos dyrlægen lyder det da som om du har fået en hanhund i stedet for en tæve - har du nu kigget ordentlig efter :blink:

 

Siger du at min hund er en han, bare fordi den er lidt (meget) pjevset?! :slem:

Link til indlæg
Del på andre sites

Gæst Kahlia
Ja :mrgreen:

 

Min hanhund er i hvert fald mega pivet - det er straks meget bedre med tæverne :-D

 

Sådan var det også med de tre hvalpe i kuldet - den første pige var slet ikke pjevset, min kunne godt komme med et piv, og drengen var en rigtig pjevs. :genert:

Ja, mænd af alle arter og racer er bare det svagere, og mere pjevsede, køn. :slem:

Link til indlæg
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Tilføj...