Hop til indhold

tantemaier

Members
 • Antal indlæg

  3.106
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

24 Excellent

Om tantemaier

 • Rang
  Semi helgen
 • Fødselsdag 24-05-1978

Personal Information

 • Lokation
  Hadsten
 • Hundenavn
  Sille
 • Køn
  Kvinde

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Ja, men der kan du jo så sætte en stopper ind for hvor langt hun må gå :blink: Fordelen ved Pawz er at der så ikke kommer snask ind i såret når hun går.
 2. Hvad med at give hende en Pawz på http://www.smartdog.dk/produkter/34-hundesko-amp-sokker/1242-pawz-hundesko---sort/ Dem har vi haft meget glæde af.
 3. Tak Hun er 5 en halv måned nu, så der er nok at se til
 4. Nenya har lige fået fjernet sine 4 mælkehjørnetænder da de ikke selv faldt ud. Det gik fint og hun klarede det i stiv pote. Problemet er at jeg synes hendes kindtænder sad forkert... Det fik jeg også lige dyrlægen til at tjekke. Hun kunne konstatere at de ikke sidder som de skal i venstre side i overmunden. Vi skal til kontrol efter påske for at se hvordan det ser ud til den tid. Hvis de begynder at genere hende eller gøre ondt skal vi selvfølgelig derind med det samme. Planen er at dyrlægen sender billederne til en hundetandlæge i Kolding. Hun har snakket med tandlægen som siger at enten retter de sig, eller også skal der bøjle på, eller også skal der hives én eller flere tænder ud. Men det kan man først gøre når hun er 8-9 måneder. Tænderne er for svage nu og man risikere at ødelægge dem. Er der nogle der har prøvet noget lignende? Her er lidt før og efter billeder fra i dag. [ATTACH=CONFIG]125093[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125090[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125091[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125089[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125092[/ATTACH]
 5. Godt at det går fremad. Vi bruger krokodille olie på Sille omkring hendes "blomst" fordi hun slikker sig så meget at hun somme tider får små sår. Det virker også til at berolige området.
 6. Nåå, det bette pus. Stakkels hende og hihi, det er godt hun kan snøre jer til at få det hun gerne vil have :slem: God bedring med hende. Det sidder et rigtig træls sted, jeg kan godt forstå hun har ondt.
 7. HUSK som Birgitta skriver har vi prøvet. Det virker, men man skal passe på ikke at give for meget, for så bliver afføringen sådan gummi/elastik agtig og så skal man hjælpe med at hive det ud... :blink:
 8. Jeg kan heller ikke svare dig på det. Vi mistede Molly den 30 april 2014 og jeg savner hende hele tiden og somme tider så det gør helt ondt.
 9. Jeg håber de andre har ret i at det ingenting er... Er det vokset hurtigt? Molly havde en rød dims på brystkassen på et tidspunkt og den var kommet hurtigt. Dyrlægen ville operere med det samme, da sådan nogle "røde dimser" kunne være kræft. Det var det heldigvis ikke. Det var et sår under huden med en lille infektion i.
 10. Så var vi ved dyrlægen i dag. Jeg synes ikke det skulle vente til mandag, når hun havde ondt i måsen. Hun har også lidt hævet mælkekirtler, som jeg var lidt bekymret for... Analkirtlerne blev tømt og jeg fik igen set og forklaret hvordan jeg skal gøre det. Så skal jeg holde øje med hende og tjekke hver 14. dag. Mælkekirtlerne var ikke noget problem, så længe de ikke gør ondt. Dyrlægen har set det før og mente det var noget hormonelt. Hun tog IKKE vaccinen i stiv pote. Hun hylede og skreg og da hun blev sat på gulvet gemte hun sig under bordet, det bette pus. Så dyrlægen og jeg var nede og rage på gulvet og lokke med godbidder. Dem ville hun gerne have og kom allernådigst ud. Hende og Sille kan godt fjolle og lege, men når vi rører ved stedet hun blev stukket, så skriger hun. Vi skal jo ikke glemme at det var os der tog hende med...
 11. Tak, ja, det har jeg også hørt, men hun var råfodret da vi fik hende og hun kørte måsen hele tiden...
 12. Der er "noget" i de forskellige plastre, kan ikke huske sammensætningen præcist", som virker når de kommer i berøring med kroppen (det er kroppens varme de "kick starter" dem. Jeg bruger selv nogle af dem og synes godt jeg kan mærke forskel på mig selv og jeg har også sat dem på en veninde der ikke havde sovet i flere dage, hun sov som en sten hele natten. Der er forskellige slags til forskellige ting og forskellige steder de skal sidde. Men det kan man læse om på LifeWaves side. Jeg har givet en veninde et par stykker med hjem til hendes hund, men har desværre ikke fået bestilt flere hjem, så jeg har ikke flere Virkelig dumt tænkt af mig... Nej pelsen skal ikke barberes af. Der er "klister" på dem, men ellers kan man sætte dem fast i pelsen med en clips.
 13. Det er ikke på den måde akupunktur plastre. De skal ikke sidde 100% præcis, de dækker et ok område. Men hun har også tegning af hvor på hunden de skal sidde.
 14. Øv. Det er nok fordi man ikke er ven med hende. Hun sælger akupunkturplastre, som skulle hjælpe. De har hjulpet mange mennesker og dyr med mange ting.
×
×
 • Tilføj...